Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

androidde-denemen-gereken-en-iyi-beat-yapma-uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!

Beat yapma uygulaması

Günümüz müziklerinde beat oldukça önemli. Özellikle rap parçalarda iyi bir beat oluşturmak sözlerin ruhunu yansıtmak ve dinleyicide iyi bir etki uyandırmak adına olmazsa olmazlardan.

Müziğe ilgi duyanlar, kendi müziklerini yapmak isteyenler özellikle yeni başlayanlar için Android harika beat yapma uygulamaları sunuyor. Artık kendi sample ve loopslarını kolaylıkla yapabilirsin.

🪄 Kendi şarkını yapabileceğin en iyi AI music generator uygulamalarını da inceleyebilirsin.

En iyi beat yapma uygulamaları listesi

Android cihazlarına kullanabileceğin en iyi beat yapma uygulamalarını listeledik. Listemizdeki uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Önce listemizi kısaca tanıyalım daha sonra detayları paylaşalım.

  • Drum Pad Machine ile kendini bir DJ gibi hissedeceksin.
  • Groovepad, kendi müziğini yapman için zengin bir kütüphane sunuyor.
  • BandLab, Android’ini sanal bir stüdyoya dönüştürecek.
  • Remixlive ile basit dokunuşlarla harika remixler yapacaksın.
  • Drum Pads 24, parmaklarınla harikalar yaratmana imkan tanıyor.

📺 Android’de televizyon izlemeni sağlayacak en iyi IPTV uygulamaları listemize de göz at!

AndroidListe‘den ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet. Android ile ilgili güncel haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Drum Pad Machine - Make Beats

    Drum Pad Machine – Make Beats

    Drum Pad Machine, bir profesyonel gibi kendi müziğini yapabileceğin, beatler ve ritimler oluşturabileceğin gelişmiş bir müzik düzenleyicisi. Müziklerin için piyano ve bateri kullanabilir, örnek seslere erişebilir, farklı tarzları deneyebilir, tempoyu seçebilirsin. Ayrıca eğitim içeriklerine göz atarak kendini geliştirebilirsin.

  2. Groovepad - Müzik Oluşturucu

    Groovepad – Müzik Oluşturucu

    Groovepad ile çeşitli müzik türleri için akılda kalıcı ve ilgi çekici beatler oluşturmanı sağlayan bir müzik uygulaması. House, davul, bass, dubstep, hiphop gibi farklı tarzlarda hazırlanmış, çeşitli enstrümanlar içeren zengin bir kütüphaneye erişeceksin. Efektler ekleyebilir, enstrümanları renklere ayırabilir ve konumlarını düzenleyebilirsin.

  3. BandLab - Music Community

    BandLab – Music Community

    Müzik yapımcılarından ilham alan BandLab, adeta dijital bir stüdyo gibi yüzlerce sanal enstrüman ve efekt sunuyor. Sesleri kaydedebilir, MIDI klavyeye bağlanabilir hatta uygulamayı gitarın için bir amfiye dönüştürebilirsin. İstediğin gibi şarkıları mixleyebilir, reverb, tremolo gibi ön ayarlar ve efektler kullanabilirsin.

  4. Remixlive - drum & play loops

    Remixlive – drum & play loops

    Remixlive ile Android’inde DAW benzeri bir sisteme sahip olacaksın. Latin Trap, Massive Bass, Funky Pop gibi etkileyici seslere sahip müzik paketleri sunar. Kullanışlı ızgarasında sesleri renklere göre sıralayıp düzenleyebilir, daha kolay bir beat yapma deneyemi yaşarsın. Ekolayzır, tempo, reverb gibi birçok özelliğe sahip.

  5. Drum Pads 24 - Beats and Music

    Drum Pads 24 – Beats and Music

    Drum Pads 24, keşfedebileceğin farklı türleri içeren müzik paketleri içerir. Bunları Favorilerine ekleyebilir ve çevrim dışı erişebilirsin. İstediğin beati yapmadan önce bu müzik paketlerini ön dinleme yapabilirsin. Parmaklarınla davul çalabilir, beatbox olarak kullanabilir, canlı kayıtlar veya döngüler oluşturabilirsin.

Instagram profiline müzik ekleme nasıl yapılır?
Instagram profiline müzik ekleme nasıl yapılır?

Ruh halini yansıtacak veya çok beğendiğin bir şarkıyı profilinde paylaşmak ister misin? Cevabın evetse Instagram profiline müzik ekleme özelliğine kavuştu. Artık en sevdiğin şarkının 30 saniyelik kısmını profil sayfana ekleyebilirsin. Nasıl mı keşfetmek için okumaya devam et!…

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…

Tiktok AI Song özelliği Android’de nasıl kullanılır?
Tiktok AI Song özelliği Android’de nasıl kullanılır?

Kendi şarkılarını oluşturarak sosyal medyada farkını konuşturmak ister misin? TikTok AI Song özelliğiyle kendi şarkılarını besteleyip söyletebilir ve videolarında kullanabilirsin. Test aşamasındaki bu özellik neler getiriyor ve nasıl kullanılır keşfetmek için okumaya devam et…

WhatsApp kaybolan sesli mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp kaybolan sesli mesaj nasıl gönderilir?

Arkadaşlarınla daha gizli sohbet etmek ister misin? Üstelik klavye kullanma derdi olmadan. Cevabın evetse WhatsApp kaybolan sesli mesaj özelliğini mutlaka denemelisin. Daha fazla gizlilik vadeden bu yeni özelliği nasıl kullanacağını öğrenmek ve detaylar için okumaya devam et!…