Instagram sohbet teması değiştirme nasıl yapılır?

instagram-sohbet-teması-değiştirme

Bembeyaz bir sayfada sohbet etmekten sıkıldı mı? Daha renkli bir sayfaya sahip olabilir, kişiye özel temalar seçebilirsin. Instagram sohbet temasını değiştirme özelliğine sahip. Daha kişisel bir sohbet ekranı kullanabilirsin. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et!

Instagram sohbet temaları

Popüler sosyal ağ, sadece fotoğraf ve video paylaşabileceğin bir ortam değil aynı zamanda bir iletişim aracı. Sohbetler yani direkt mesajlar (DM) sayesinde diğer kullanıcılarla iletişime geçebilirsin. Üstelik telefon numarasını kişilerine ekleme gibi sorundan da kurtulabilirsin.

Neredeyse bir mesajlaşma uygulamasının sahip olduğu her özelliğe barındıran direkt mesajları özelleştirebilirsin. Bunun için Instagram sohbet temaları sunuyor.

Oldukça renkli tema seçenekleri bulunuyor. Sevgililer Günü gibi özel günlerden müzik gibi ilgi alanlarına kadar birçok konuda tema bulmak mümkün. Eğer mevcut temaları beğenmediysen renk ve renk geçişleri arasından da seçim yapabilir. Daha kişisel bir deneyim yaşayabilirsin.

🎨 Detaylı bilgi almak için Instagram sohbet rengi değiştirme yazımıza bakabilirsin.

Bir sohbetin temasını değiştirerek diğerlerinden ayrıştırabilirsin. Bu sayede kişiye özel sohbet ekranları düzenleyebilirsin.

Instagram sohbet teması nasıl değiştirilir?

Bu eğlenceli özelliği kullanmak oldukça kolay. Birkaç tıklama ile kolaylıkla yapabilir ve her canın istediğinde temayı değiştirebilirsin. Temayı değiştirmek için şu adımları izle:

1. Uygulamayı aç. Sağ köşedeki sohbet (Messenger) simgesine dokunarak DM’ye gir.

instagram-sohbet-teması-değiştirme

2. Temasını değiştirmek istediğin sohbetini aç.

instagram-sohbet-teması-değiştirme

3. Sohbet ettiğin kişinin üst kısımda yer alan kullanıcı adına dokun.

instagram-sohbet-teması-değiştirme

4. Sohbet Ayarları sayfası açılacak. Burada Tema seçeneğinde gir.

instagram-sohbet-teması-değiştirme

5. Tema seçenekleri listelenecek. Beğendiğin seçeneği işaretlemen yeterli. Bunun için sadece temanın yanındaki yuvarlağa dokun.

instagram-sohbet-teması-değiştirme

🆕 Yeni bir özellik daha keşfetmek istersen Instagram notlar nedir ve nasıl kullanılır yazımızı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, ilgini çekecek sayısız uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ uygulaması. Arkadaşlarının gönderi, hikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, özel efekt ve çerçeveler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…