Instagram mesaja özel cevaplama nasıl yapılır?

instagram-mesaja-özel-cevaplama

Fotoğraf veya video paylaşırken bir taraftan da sohbet etmeyi seviyor musun? Direkt Mesajlar (DM) üzerinden kolayca mesajlaşabilirsin. Instagram mesaja özel cevaplama için de bir kısa yola sahip. Bu sayede daha sağlıklı iletişim kurmak mümkün. Detaylar için okumaya devam et!

Instagram mesaj cevaplama

Instagram sadece bir sosyal ağ uygulaması değil aynı zamanda bir iletişim uygulaması. Platform, üçüncü taraf anlık  mesajlaşma uygulamalarına ihtiyaç duymadan sohbet edebilmene imkan tanıyor. Instagram’dan çıkmadan arkadaşlarınla veya takipçilerinle mesajlaşabilirsin.

Tüm yazışmalar DM denilen Direkt Mesajlar üzerinden yapılır. Sana gelen mesajları buradan cevaplayabilir ve sen de mesaj atabilirsin.

Platform, sohbet ve iletişim özelliğine sahip DM’yi her geçen gün daha kullanışlı hale getiriyor. Uygulama özellikleriyle adeta popüler mesajatarlara meydan okuyor. Bu özelliklerden biri de mesaja özel cevaplama.

Belirli bir mesaj cevap vermen mümkün. Bu sayede mesajların karışmaz, neye cevap verdiğin belli olur ve daha anlaşılır bir iletişim kurabilirsin. Kullanımı da oldukça kolay olan bu özelliği nasıl kullanacağına bakalım.

Instagram mesaja özel cevaplama adımları

Daha keyifli bir şekilde sohbet etmeni sağlayacak bu özelliği mesajlaşırken nasıl kullanacağına birlikte bakalım. Bunun için aşağıdaki adımları izle.

  • Bir mesaj aldığında Instagram’ı aç ve sağ üst köşedeki sohbet (DM) simgesine dokun.

instagram-mesaja-özel-cevaplama

  • Mesaj aldığın sohbetine gir.

instagram-mesaja-özel-cevaplama

  • Cevaplamak istediğin mesajı parmağını basılı tutarak sağa doğru çek. Çekmenle birlikte sola bakan bir ok belirecek.

instagram-mesaja-özel-cevaplama

  • Mesajı sağa doğru çekip bıraktığında “… yanıt veriyorsun” uyarısını ve cevaplayacağın mesajı göreceksin. Mesaj bölümüne dileğini yazarak yanıt verebilirsin.

instagram-mesaja-özel-cevaplama

Bu şekilde mesaj özel cevap vermiş olacaksın. Anlam karışıklığına sebep olmamak veya bir mesajla ilgili düşüncelerini belirtmek için oldukça ideal ve kullanımı kolay bir özellik.

🎫 Gönderilerinde arkadaşlarından bahsetmek istiyorsan Instagram’da birini etiketleme nasıl yapılır yazımızı şimdi oku.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ uygulaması. Arkadaşlarının gönderi, hikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, özel efekt ve çerçeveler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…