WhatsApp’tan gelen fotoğrafları galeriye kaydetme nasıl yapılır?

whatsapp-tan-gelen-fotoğrafları-galeriye-kaydetme

Mesajlaşırken çok güzel fotoğraflar mı alıyorsun? Bazılarını galerinde saklamak isteyebilirsin. WhatsApp’tan gelen fotoğrafları galeriye kaydetme elbette mümkün. Atacağın birkaç adımla istediğin resmi Android cihazında uzun süre görüntüleyebilirsin. Keşfetmek için hemen oku!

WhatsApp fotoğrafları galeriye kaydetme

WhatsApp sadece mesajlaşmak için değil fotoğraf ve video paylaşmak için de çok sık kullanılıyor. Bu sayede ek bir fotoğraf paylaşma uygulaması kullanmaya gerek kalmıyor.

Sohbet ederken gelen fotoğrafa bakmak kolay. Görüntülemek için resme tıklaman yeterli. Ancak bir süre sonra tekrar bakmak istediğinde o uzun bir sürü sohbetin içinde bulmak zorunda kalabilirsin. Hatta bu resim silinmiş olabileceğinden tekrar bakman da mümkün olmayabilir.

Seni tüm bu dertlerden kurtaracak basit bir yöntem var: fotoğrafları galeriye kaydetmek. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et.

WhatsApp fotoğrafları galeriye nasıl kaydedilir?

Uygulamada sohbet ederken aldığın bir resim otomatik olarak cihazının hafızasına kaydedilir. Ama öncelikle onu indirmen gerekir. Uygulama, seçenek olarak hem manuel hem de otomatik indirmeyi sunar.

Burada önemli olan nokta indirilen bu fotoğrafların nereye kaydedildiğini bilmek. Ancak fotoğraflar genellikle cihazının hafızasında WhatsApp klasörünün içine kaydedilir. Kayıt yolu bazı cihaz modellerine göre değişse de WhatsApp > Media > WhatsApp Images şeklinde olur.

📁 WhatsApp fotoğrafları SD karta kaydetme ile ilgili yazımızı okuyarak imaj klasörüne nasıl ulaşacağını öğrenebilirsin.

Bu klasörün içinde aldığın ve gönderdiğin resimleri kolaylıkla bulabilirsin. Buradaki bir resmi Android galerine kaydetmek istersen bir dosya yöneticisinden destek alabilir ve istediğin fotoğrafı başka bir klasöre veya galerindeki mevcut bir klasöre taşıyabilir veya kopyalayabilirsin.

Popüler mesajatar, sohbet sırasında aldığın fotoğrafları galerine kaydetmek için oldukça basit bir yol sunuyor. Aşağıdaki adımları sırasıyla uygula:

1. Mevcut sohbetindeki fotoğrafa tıkla.

2. Fotoğraf açıldığında sağ üst köşedeki üç noktaya dokun.

whatsapp-tan-gelen-fotoğrafları-galeriye-kaydetme

3. Kaydet düğmesine bas.

whatsapp-tan-gelen-fotoğrafları-galeriye-kaydetme

Fotoğrafın için sistemin tanıdığı imaj klasörlerinin içine WhatsApp isimli yeni bir klasör oluşturulacak. Kaydettiğin fotoğraflar bu klasörde saklanacak. Android galeri uygulaman bu klasördeki dosyaları hızlı bir şekilde gösterecek.

Sinir bozucu çağrılardan kurtulmak için WhatsApp arama engelleme nasıl yapılır blog yazımızı hemen incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger ile hiçbir ekstra ücret ödemeden özgürce mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü arama yapabilirsin. Arkadaşlarınla grup kurabilir; durum, sesli mesaj, video, resim, belge ve konum paylaşabilirsin. Sohbetlerinde yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

WhatsApp doğrulama kodu e-postayla nasıl alınır?
WhatsApp doğrulama kodu e-postayla nasıl alınır?

Ünlü anlık mesajlaşma uygulaması hesabını daha güvende tutmak ve daha kolay bağlanabilmen için yeni alternatif yöntemler deniyor. WhatsApp doğrulama kodu artık e-posta ile de alınabilecek. Henüz test aşamasında olan bu özellik nasıl kullanılır keşfetmek için okumaya devam et!…