WhatsApp yasaklanan hesap açma nasıl yapılır

whatsapp-yasaklanan-hesap-açma

Favori mesajlaşma uygulamanı artık kullanamaz mı oldun? Hesabın askıya alınmış yani yasaklanmış olabilir. Moralini bozma çünkü WhatsApp yasaklanan hesap açma imkansız değil. Hesabını kolayca kurtarabilirsin. Atman gereken adımları ve dahasını öğrenmek için hemen okumaya başla!

 

WhatsApp yasaklanan hesap açma

Popüler mesajatarı açtığında “Bu hesabın WhatsApp’ı kullanmasına izin verilmiyor” gibi bir mesajla karşılaşıyorsan hesabın yasaklanmış olabilir. WhatsApp hizmet koşullarının ihlal edildiği durumlarda bu yola başvurur.

İhlal koşulları arasında şunlar sayılabilir:

  • Sık sık hizmet koşullarına aykırı davranmak
  • Spam göndermek
  • Dolandırıcılık amaçlı hareketlerde bulunmak
  • Diğer kullanıcıların güvenliğini tehlikeye atmak veya illegal içerikleri paylaşmak
  • Çok kısa süre içinde hızlı cevaplar yazmak ve 1 dakikadan az bir sürede çok fazla grup açmak
  • Gruplara bilmediğin numaraları eklemek
  • Reklam ve tanıtım amaçlı mesajlar göndermek
  • WhatsApp Plus benzeri uygulamalar kullanmak

Yukarıda bahsedilen eylemlerden herhangi birini yapmaman ve uygulamayı kullanırken daha sorumlu davranman beklenir.

 

Yasaklanan WhatsApp nasıl açılır?

Uygulamanın kullanım koşullarını ihlal edecek bir davranışta bulunduğunu düşünmüyor ve bir yanlışlık yapıldığına inanıyorsan hesabını kurtarman mümkün. Şimdi neler yapabileceğine değinelim.

Kimi hallerde geçici bir yasaklama söz konusu olabilir böyle bir durumda bir süre beklemen yeterli olur. Hiçbir şey yapman gerekmez. Teknik bir sorundan dolayı olabilir veya ihtar mahiyetinde kullanımın kısıtlanmış olabilir.

Eğer WhatsApp’ın resmi sürümünü kullanmıyor veya Google Play dışında bir kaynaktan uygulamayı indirip kurduysan telefonundan kaldır. Resmi kaynaklardan yeniden indirerek temiz bir kurulum yap.

Bir süre beklediğin hatta uygulamayı yeniden kurduğun halde çalışmıyorsa WhatsApp Destek ile iletişime geçmen yararına olacaktır.

WhatsApp’ın internet sitesinin İletişim (www.whatsapp.com/contact) sayfasından destek isteyebilirsin. WhatsApp Messenger Desteği bölümünde “bizimle iletişime geçin” bağlantısına tıkla. Açılan sayfada telefon numaranı, e-posta adresini ve sorununu dile getirerek yardım talebinde bulun.

whatsapp-yasaklanan-hesap-açma

Uygulamanın menü seçenekleri arasında hala gezinebiliyorsan sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayarak Ayarlara gir. Ardından Yardım’a dokun. Bize Ulaşın’ı veya Yardım Merkezi’ni kullanarak destek talebinde bulun. Nihai sonuç sana bildirilir.

whatsapp-yasaklanan-hesap-açma

 

🚀 Yeni özellik WhatsApp arama bağlantısı nedir, nasıl kullanılır öğrenmek için ilgili blog yazımızı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger ile hiçbir ekstra ücret ödemeden özgürce mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü arama yapabilirsin. Arkadaşlarınla grup kurabilir; durum, sesli mesaj, video, resim, belge ve konum paylaşabilirsin. Sohbetlerinde yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

WhatsApp doğrulama kodu e-postayla nasıl alınır?
WhatsApp doğrulama kodu e-postayla nasıl alınır?

Ünlü anlık mesajlaşma uygulaması hesabını daha güvende tutmak ve daha kolay bağlanabilmen için yeni alternatif yöntemler deniyor. WhatsApp doğrulama kodu artık e-posta ile de alınabilecek. Henüz test aşamasında olan bu özellik nasıl kullanılır keşfetmek için okumaya devam et!…