Deneyebileceğin en iyi WhatsApp Plus benzeri uygulamalar

whatsapp-plus-benzeri-uygulamalar

Mesajlaşma uygulamasını daha kişisel hale getirmek için alternatif çözümler kullananlardan mısın? WhatsApp Plus benzeri uygulamalar kullanarak daha fazla seçeneğe sahip olmak mümkün. Bu mesajatardan ilham alınarak geliştirilen diğer modları keşfetmek için hemen okumaya başla!

WhatsApp Plus benzeri uygulamalar

WhatsApp Plus, resmi olmayan bir uygulama ancak bu kadar popüler olmasının sebebi mevcut uygulamada olmayan ek özellikler sunması. Bir nevi resmi uygulamanın modlanmış hali. WhatsApp son görülme gizleme gibi birçok avantaj sunuyor.

Geliştiriciler, uygulamaya alternatif modlar üretmeye devam ediyor. Kullanmayı düşünebileceğin uygulamaları bir araya getirdik.

WhatsApp Plus benzeri uygulamalar listesi

Bu tür uygulamalar modlanmış olduğundan güvenlik sorunlarına neden olabilir. Google Drive yedekleme gibi bazı resmi özellikleri tam yerine getiremeyebilir. Ancak sunduğu ek özellikler nedeniyle tüm sorumluluğu kendi üstüne alarak kullanmak isteyebilirsin. Şimdi kısaca listemize bakalım.

  • YOWhatsApp ile yepyeni bir WhatsApp’a sahip ol.
  • Blue WhatsApp Plus sayesinde mesajatarını yeni bir temayla kullan.
  • GBWhatsApp alıştığın WhatsApp’a iyi bir alternatif.
  • OGWhatsApp ile daha fazla hesaba sahip ol.
  • Ninja for WhatsApp ile daha gizli kal.

🔒 Uygulamalarının güvende kalmasını istiyorsan en iyi 5 uygulama kilidi blog yazımızı şimdi incele.

APK  indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. YOWhatsApp (YoWA)

    YOWhatsApp (YoWA)

    YOWhatsApp, resmi uygulamanın sohbet, arama ve durum pencereleri için yeni tasarımlar sunuyor. Küçük boyutlu ve hafifletilmiş iyi bir alternatif. WhatsApp yasaklamalarına karşı düzenli olarak güncelleniyor ve hatalar gideriliyor. Modu daha elverişli ve kesintisiz kullanmak mümkün.

  2. Blue WhatsApp Plus

    Blue WhatsApp Plus

    Blue WhatsApp Plus, esasen mavi temasıyla öne çıkan ve birçok özelleştirme seçeneği sunan bir alternatif. Dosya sınırlamaları artırabilir, daha büyük boyutlu paylaşımlar yapabilirsin. Fotoğrafın orijinal halini hızlıca gönderebilirsin. Profil fotoğrafını gizlemek gibi bir dizi avantaj sunar.

  3. GBWhatsapp

    GBWhatsapp

    GBWhatsApp, görünüm olarak bildiğin WhatsApp ancak yakından incelediğinde seni şaşırtacak özelliklere sahip. Aynı uygulamada iki farklı hesap kullanabilir ve SIM kartı veya ikinci bir telefon numarası alma derdinden kurtulabilirsin. Ayrıca sohbet ederken çevrim dışı olabilirsin.

  4. OGWhatsApp Dr. Cell

    OGWhatsApp Dr. Cell

    OGWhatsApp, resmi uygulamaya ek özellikler katıyor. Aynı uygulamada 3 farklı hesap kullanabilirsin. Uygulamayı klonlayarak daha fazla hesap açmak mümkün. Görünüm olarak fazla seçenek sunmasa da tek cihazda tek hesap zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

  5. ninja for Whatsapp - hide mode

    ninja for Whatsapp – hide mode

    Ninja for WhatsApp, mesajlaşırken daha gizli kalmanı sağlıyor. Gelen mesajları gizlice okuyabilir ve cevaplayabilirsin. Çevrim içi olsan dahi online gözükmezsin. Son görülme zamanı gibi bilgiler paylaşmaz. Grup sohbetlerin için bu mesajatarı kullanmayı tercih edebilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

WhatsApp doğrulama kodu e-postayla nasıl alınır?
WhatsApp doğrulama kodu e-postayla nasıl alınır?

Ünlü anlık mesajlaşma uygulaması hesabını daha güvende tutmak ve daha kolay bağlanabilmen için yeni alternatif yöntemler deniyor. WhatsApp doğrulama kodu artık e-posta ile de alınabilecek. Henüz test aşamasında olan bu özellik nasıl kullanılır keşfetmek için okumaya devam et!…

Instagram hitap şekli ekleme nasıl yapılır
Instagram hitap şekli ekleme nasıl yapılır

Bazı hesaplarla iletişim kurmak istediğinde nasıl hitap edeceğini kestirmek de zorlanıyor musun? Bu durumun farkında olan Instagram hitap şekli ekleme özelliğini duyurdu. Bu özellik sayesinde iletişim kurarken daha doğru kelimeleri seçebilirsin. Detaylar için okumaya devam et…