Android’de oynaman gereken en iyi solitaire oyunları

solitaire-oyunları

İskambil kağıtlarıyla oynanan oyunlarını seviyorsan bilgisayardaki versiyonu deyince ilk aklına gelen hangisi? Tabii ki cevap klasik oyun solitaire. En iyi solitaire oyunları için AndroidListe olarak harika bir liste hazırladık. Yeni oyunlar keşfetmek için hemen okumaya başla!

 

Solitaire oyunları

Dijital dünyanın ilk oyunlarından biri olan solitaire, kuşaktan kuşağa oynanmaya devam ediyor. Bilgisayarlardan miras kalan bu kağıt oyunları, mobil dünyada da popülerliğini sürdürüyor. Cep telefonları ve tabletler için birçok sürümü bulunuyor.

Kağıtları belirli bir sıraya göre dizip oyun masasını temizlemen gerekiyor. Basit oyun mekaniği, oynanmasını kolaylaştırıyor. Bu yüzden oyun yıllardır popüler. Android için geliştirilmiş yüzlerce versiyonu var. Beyin jimnastiği yapmak için basit ama keyifli bir oyun.

🧠 Daha zorlayıcı oyunlar arıyorsan en iyi zeka oyunları listemize göz atabilirsin.

En iyi solitaire oyunları listesi

Aynı isimle birçok geliştirici tarafından sunulan solitaire oyunlarından bir liste hazırladık. Kısaca listemizi tanıyalım.

  • Solitaire Klasik Kart Oyunları, tek bir dokunuşla saatlerce eğlence vadediyor.
  • Solitaire Kart Oyunları Klasik, farklı arka planlara sahip.
  • Solitaire oyunda ipuçları alarak daha kolay hamle yap.
  • Spider Solitaire, ile heyecan verici yeni kurallarla tanış.
  • Solitaire – Türkçe, zorluk seviyesini ayarlayarak oynayabileceğin klasik bir oyun.

🤻 Daha hareketli oyunlar arıyorsan en iyi macera oyunları listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Solitaire - Free Classic Solitaire Card Games

    Solitaire – Free Classic Solitaire Card Games

    Solitaire Klasik Kart Oyunları, içinde birçok farklı versiyonu barındırıyor: örümcek, klasik, klondike, piramit gibi. Dilediğin oyun versiyonunu seçip saatlerce eğlenebilirsin. Arka plan değiştirme, daha kolay görülebilir kartlar gibi bir dizi kullanıcı dostu özellik sunuyor.

  2. Solitaire - Classic Card Game, Klondike & Patience

    Solitaire – Classic Card Game, Klondike & Patience

    Solitaire Kart Oyunları Klasik, adından da anlaşılacağı üzere oyunun klasik versiyonuna sahip. 3 Beraberlik gibi farklı modlara da sahip. İpucu ve geri alma gibi oyunu kolaylaştıran özelliklere sahip. Dilersen arka fonu değiştirebilir ve istatistiklerine göz atabilirsin.

  3. Solitaire

    Solitaire

    Solitaire, bilgisayardan bildiğin versiyonuyla aynı. Bağımlılık yapan bu oyunda fazla zaman harcamamak için hatırlatıcı ayarlayabilirsin. Sağ veya sol el seçimi yapabilir, ilerleme durumunu otomatik olarak kaydedebilirsin. İpuçlarından yararlanabilir ve yanlış yaptığın hamleyi geri alabilirsin.

  4. Spider Solitaire

    Spider Solitaire

    Spider Solitaire, oyunu bir dizi heyecan getiriyor. Zorluk seviyesini seçebilir, günlük mücadelelere katılabilir hatta sezon etkinliklerinde yer alabilirsin. Otomatik kaydetme, ipucu, sol el, geri alma gibi oyunu keyifli hale getiren birçok özellik sunuyor. Ayrıca oyunlar giderek zorlaşıyor.

  5. Solitaire Bedava Türkçe

    Solitaire Bedava Türkçe

    Solitaire – Türçe, klasik klodinke solitaire oyunun mobil versiyonu. Üç farlı zorluk seviyesine sahip: kolay, orta ve gelişmiş. Arka fonu değiştirebilir, zafer kutlamalarını izleyebilirsin. Bu ücretsiz oyunda kendine meydan okuyabilir, seri hamleler yapabilirsin ama pes etmek zorunda da kalabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…