Android’de indirmen gereken en iyi ses yükseltici uygulamalar

ses-yukseltici-uygulamalar

Bangır bangır müzik dinlemeyi seviyor ama telefonun sesi istediğin kadar yüksek değil mi? Ses yükseltme uygulamaları sayesinde cihazının sesini artırman mümkün. En iyi ses yükseltici uygulamalar listemizdeki kullanabileceğin harika araçları keşfetmek için hemen okumaya başla!

 

Ses yükseltici uygulamalar

Android cihazlar, özellikle telefonlar, MP3 müzik çalar gibi birçok cihazın yerini aldı. Müzik dinlemek isteyenler artık telefonlarını tercih ediyor. Yüksek sesli müzik dinlemeyi sevenler için bazen bu bir sorun olabiliyor.

🎧 Spotify’a alternatif ücretsiz müzik yayını yapan servisleri keşfetmek için blog yazımızı okuyabilirsin.

 

Telefonunun veya tabletinin hoparlörlerinin fiziksel olarak belli bir ses çıkış kalitesi ve yüksekliği mevcut. Donanımsal kapasiteyi sonradan değiştirmek mümkün değil ancak yazılımsal açıdan eğer bir kısıklık veya kalite kaybı varsa ses yükseltici uygulamalar ile bunu değiştirebilirsin.

 

En iyi ses yükseltici uygulamalar listesi

Telefon ses yükseltme uygulaması olarak bilenen bu araçlardan mucizevi bir sonuç beklemek pek de doğru olmaz. Ancak cihazının sınırlarını zorlamak ve ses kalitesini artırmak adına deneyebilirsin. Listemizi kısaca tanıyalım.

  • Ses Yükseltici, cihazını bir ses bombasına dönüştürecek.
  • Ses Yükseltici, Ses Arttırıcı, cihazının varsayılan değerlerini daha yükseğe çıkaracak.
  • Volume Booster Goodev, kulaklığından dahi daha yüksek sesle müzik dinlemeni sağlayacak.
  • Ekolayzer FX, ses kalitesini artırırken sesi de yükseltecek.
  • XBooster, cihazında ekstra ses isteyenler için.

Ses yükseltici uygulamalar listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Müzik dinlerken en iyi manga okuma uygulamaları ile en sevdiğin çizgi romanları oku!

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Super Volume Booster – Sound Booster for Android

    Super Volume Booster – Sound Booster for Android

    Ses yükseltici, cihazının sistemi el verdiği ölçüde sesi artırabiliyor. Ses arttırıcı, spektrum, ses eşitleyici içeriyor. Ayrıca uygulamanın temasını değiştirebilirsin. Filmleri, videoları ve müzikleri daha yüksek sesle dinlemeni sağlayan işlevsel düğmeler sahip. Ses efektlerinden yararlanabilirsin.

  2. ses yükseltici, hoparlör artırma

    ses yükseltici, hoparlör artırma

    Vava Ses Yükseltici, oyun oynarken, video izlerken veya müzik dinlerken cihazının varsayılan sesini maksimum seviyeye getirmeni sağlayan bir araç. Kulaklık, harici hoparlör desteği sunar. Spektrum ile sese görsellik katar. Müzik çalar kontrollerini yapabilir, yüksek sesle şarkı dinleyebilirsin.

  3. Volume Booster GOODEV

    Volume Booster GOODEV

    Oldukça küçük boyutlu olan Volume Booster Goodev, basit ve kullanımı kolay arayüzü ile cihazından daha yüksek ses elde etmeni sağlıyor. Kulaklığının veya cihazının hoparlörün sesini artırabilirsin. Sesli kitapları, filmleri, müzikleri ve belli başlı üçüncü parti uygulamaları destekliyor.

  4. EQ Ekolayzer FX

    EQ Ekolayzer FX

    Ekolayzer FX, Android cihazının ses kalitesini artırabilen ve dinlerken zevk almanı sağlayan kullanışlı bir araç. Ses frekanslarını değiştirerek bası artırabilir, tiz sesleri düzenleyebilir ve haliyle sesi yükseltebilirsin. Spotify gibi müzik yayınlarını stereo kalitesinde ve yüksek sesle dinleyebilirsin.

  5. Ses Yükseltici & Ses Arttırıcı

    Ses Yükseltici & Ses Arttırıcı

    Ses Arttırıcı XBooster, cihazının mevcut sesini %200 oranında yükseltebildiğini iddia eden bir uygulama. Kullanımı kolay arayüz, işlevsel tuşlara hızlıca erişmeni sağlıyor. Bas yükseltici, kaliteli ve güçlü ses için stereo ses efekti içeriyor. Aramalar sırasındaki ses seviyesini de artırabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…