Android’e indirmen gereken en iyi 5 otomatik tıklayıcı

otomatik-tıklayıcı

Oyun oynarken veya çeşitli görevleri yerine getirirken biri senin adına otomatik olarak tıklasa güzel olmaz mıydı? İndirmen gereken en iyi 5 otomatik tıklayıcı için harika bir liste hazırladık. İşine çok yaracak en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen okumaya başla!

Otomatik tıklayıcı indir

Otomatik tıklayıcı, Android ekranında dokunarak yapman gereken işlemleri senin adına zahmetsize yapabilir. Sen de bu arada diğer işlerinle uğraşabilirsin. Ekrana sıkça dokunman gereken görevleri ve oyunları, bu araçlar sayesinde kolayca yapabilirsin.

👇🏽 En iyi tıklama (clicker) oyunları listemizi inceleyerek bu türün en iyi örneklerini keşfedebilirsin.

Modern otomatik tıklayıcılar, mobil cihazında çalışabilmek için root (kökleme) ihtiyacı duymazlar. Rootsuz cihazlarda kolaylıkla çalışabilir.

En iyi 5 otomatik tıklayıcı listesi

Listemizde birbirinden harika uygulamalar bulabilirsin. Otomatik tıklayıcı APK olarak indirmek istersen AndroidListe’de birçok seçenek var. Listemizi kısaca tanıyalım.

  • Auto Clicker ile oyunlarında artık daha başarılı olacaksın.
  • Yardımcısı Tıklayın, ekranına yapacağın dokunmaları otomatik hale getiriyor.
  • Otomatik Tıklama ile ekranının istediğin yerinde dokunma komutu atayabilirsin.
  • Clickmate, tıklama oyunlarında en büyük yardımcın.
  • Automate, dokunarak başlatman gereken birçok görevi senin yerine yapıyor.

Her şeyin otomatikleştiği günümüzde en iyi adımsayar uygulamaları ile günlük attığın adımları hesaplamak için blog yazımızı şimdi incele.

APK oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Auto Clicker - Automatic tap

    Auto Clicker – Automatic tap

    Auto Clicker, bir uygulamada art arda veya aralıklarla tıklaman gerektiğinde senin yerine otomatik olarak yapabilen bir araç. Android’ini köklemek zorunda kalmadan, eylemleri programlayabilirsin. Tekli ve çoklu modları destekler. Kaydırmalı dokunuşlar için de destek sunuyor.

  2. Yardımcısı Tıklayın - Otomatik Tıklayıcı

    Yardımcısı Tıklayın – Otomatik Tıklayıcı

    Otomatik Tıklayıcı asistanı, oyun sırasında ekrana sürekli dokunman gereken görevleri otomatik olarak yapmanı sağlıyor. Dokunma hareketlerini otomatikleştirmek için komut dosyalarını kullanabilirsin. Kaydırma, kıstırma, gevşetme gibi el hareketlerini de tanıyor.

  3. Otomatik Tıklama

    Otomatik Tıklama

    Otomatik Tıklama, basitlik arayanlar için ideal bir uygulama. Tekli veya çok noktalı tıklama, kaydırma gibi birçok zorlu görevin üstesinden geliyor. Kullanımı kolay arayüzü, konfigürasyon yapmak için zaman kaybetmeni engelliyor. Aracın çalışmaya başlayacağı saati önceden ayarlayabilirsin.

  4. Clickmate - Macro Touch Repeat, Autoclick [NOROOT]

    Clickmate – Macro Touch Repeat, Autoclick [NOROOT]

    Clickmate, köklenme gerektirmeyen kullanımı kolay bir otomatik tıklayıcı. Tek yapman gereken uygulamanın yapmasını istediğin eylemi kaydetmek. Gerisini otomatik olarak uygulama yapıyor. Senin tüm hareketlerini algılayan araç, yaptıklarını aynen tekrar ediyor.

  5. Automate β — automatic tasks

    Automate β — automatic tasks

    Automate, basit bir tıklama uygulamasından fazlasını sunuyor. Programlanabilir bloklar sayesinde Android’inde birçok görevi otomatikleştirebilirsin. Uygulamaların için otomatik görevler tanımlayabilir, açılma ve kapanma zamanlarını belirleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…