Android Telefondan Fotoğraf Çıkartmak İçin En İyi Fotoğraf Baskı Uygulamaları

telefondan-fotograf-cikartma-fotograf-baski-uygulamalari

Çektiğin fotoğraflar sayesinde telefonunda birbirinden güzel anılar biriktiriyorsun. Bu anıların basılı olmasını ister misin? Telefondan fotoğraf çıkartmak için en iyi fotoğraf baskı uygulamaları listesi hazırladık. Bu faydalı uygulamaları keşfetmek için hemen okumaya başla!

Telefondan Fotoğraf Çıkartma

Telefonlar sayesinde her anı ölümsüzleştirmek mümkün. İstediğin an galerine girip bu fotoğraflara kolaylıkla bakabilirsin. Ancak telefonun bozulması, kaybolması veya çalınması gibi durumlarda resimlerin de gidebilir. Hatta farkında olmadan silebilirsin.

Yanlışlıkla silinen fotoğrafları geri getirme yazımızı okuyarak onları kurtarabilirsin. Aslında fotoğraflarını kağıda basman onları güvenle saklamanın iyi yollarından biri. Eskiden albümler hazırlanır yıllarca saklanırdı. Dijital teknoloji bu alışkanlığı biraz unuttursa da telefondan fotoğraf çıkartmak çok kolay.

En İyi Fotoğraf Baskı Uygulamaları

Fotoğraflarını kolayca yazdırmanı sağlayacak en iyi Android uygulamalardan beşli bir liste hazırladık. Bu uygulamalar, fotoğraf basmanın dışında birçok özellik daha sunuyor. Kısaca listemizi tanıyalım.

  • KODAK MOMENTS ile fotoğraflarını Kodak mağaza ve kiosklarından kolayca çıkarabilirsin.
  • Sosyopix, fotoğraflarını kağıt dışında birçok eşyaya bastırmanı sağlıyor.
  • HP Sprocket ile mobil yazıcından fotoğraflarını kolayca çıkarabilirsin.
  • Easy-PhotoPrint Editor ile birçok farklı şablonu kullanarak fotoğraflarını yazdırabilirsin.
  • Polaroid Zip ile fotoğraflarını baskıya hazır hale getirebilir ve kolayca çıktı alabilirsin.

Telefondan fotoğraf çıkartmak için kullanabileceğin en iyi fotoğraf baskı uygulamaları ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Ayrıca evde internet hızını test etmek için Android uygulamalar listemize de göz at.

APK ve uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. KODAK MOMENTS Uygulaması

    KODAK MOMENTS Uygulaması

    KODAK MOMENTS, telefonunla çektiğin fotoğraflarını fiziksel ve online Kodak mağazalarından veya kiosklarından kolayca çıktısını almanı sağlar. Online sipariş verip evine de teslim alabilirsin. Farklı boyutlarda galeriler, takvimler, kolajlar veya fotoğraf albümleri oluşturabilirsin.

  2. Sosyopix

    Sosyopix

    Sosyopix, telefonundan fotoğraflarını çıkartarak onları birer harika hediyeye dönüştürebileceğin bir uygulama. Fotoğraflarını kartlara, kupalara, tablolara bastırabilir, takvimler ve albümler hazırlatabilirsin. Daha birçok özelleştirilebilir hediyede fotoğraflarını kullanabilirsin.

  3. HP Sprocket

    HP Sprocket

    Fotoğraf baskı uygulaması HP Sprocket, en sevdiğin resimlerini basman için birçok düzenleme aracı sunuyor. Fotoğraflarına metinler, kenarlıklar, çıkartmalar, emojiler ekleyebilir kolayca çıktısını alabilirsin. Aynı isimli mobil yazıcı ile uygulamayı eşleştirerek her yerde fotoğraflarını basabilirsin.

  4. Easy-PhotoPrint Editor

    Easy-PhotoPrint Editor

    Canon yazıcılarla uyumlu çalışan Easy-PhotoPrint Editor, çok fonksiyonlu bir fotoğraf baskı uygulaması. Birçok düzenleme aracıyla fotoğraflarını kolayca baskıya hazırlayabilirsin. Onlarca şablon ve kalıp sunuyor. Fotoğraflarını takvim, etiket, kartvizit hatta poster olarak basabilirsin.

  5. Polaroid Zip

    Polaroid Zip

    Polaroid Zip, aynı isimli mobil yazıcıyla uyumlu çalışan bir fotoğraf baskısı uygulaması. Hareket halindeyken dahi çektiğin fotoğrafları özel kağıtlara basarak ölümsüzleştirebilir, arkadaşlarına hediye edebilirsin. Düzenleme için ön izleme yapabilir, filtre ve kenarlıklar ekleyebilirsin.

Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?
Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?

Daha fazla kişi tarafından takip edilmek ve beğenilmek istiyorsan bunun yolu Instagram Keşfet sayfasından geçiyor. Peki ama gönderilerinin Keşfet’e çıkması için ne yapmalısın? Bu rehberde işine yarayacak temel ipuçlarını paylaşacağız. Detayları öğrenmek için okumaya devam et!…

TikTok AI avatar nasıl oluşturulur?
TikTok AI avatar nasıl oluşturulur?

Profilinde resmin yerine yapay zeka tarafından oluşturulmuş bir avatar kullanmak ister misin? Üstelik bunun için ek bir uygulama yüklemene gerek yok. Artık TikTok AI avartar oluşturup kullanmana imkan tanıyor. Bu yeni aracı nasıl kullanacağını keşfetmek için okumaya devam et!…