Bilmen Gereken Android İçin En İyi 5 Ücretsiz VPN Uygulaması

en-iyi-ücretsiz-vpn-uygulaması.

İnternette daha gizli bir şekilde gezinmek ve bazı bölgesel sınırlamaları geçmek mi istiyorsun? VPN çözüm olabilir. En iyi ücretsiz VPN uygulamasını bulmak için zaman harcaman, birçok alternatif indirmen gerekebilir. Bunun yerine listemizi keşfetmek için hemen okumaya başla!

En İyi Ücretsiz VPN Uygulaması

İnternette anonimlik yani kimliğini belli etmeden sanal alemde gezinebilmeni vaat eden yazılımlar bulman mümkün. Tor ve VPN bunların başında geliyor. Tor vs VPN yazımızı okuyarak aralarındaki farklıları öğrenebilirsin.

Gizlilik söz konusu olduğunda Android için ücretsiz VPN kullanmak isteyebilirsin. Ancak birçok uygulamanın olması nedeniyle seçim yapmakta zorlanabilirsin. İşini kolaylaştırmak adına en iyi 5 ücretsiz VPN uygulamasını listeledik.

En İyi 5 Ücretsiz VPN Uygulaması Listesi

Ücretli rakipleri kadar olmasa da güvenli ve gizli internet gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek ücretsiz VPN uygulamaları bulabilirsin. Öncelikle listemizde hangi uygulamalar var kısaca bakalım.

  • Turbo VPN, hızlı ve gizli bağlantı sunuyor.
  • SuperVPN, coğrafi kısıtlamaları aşmanı sağlıyor.
  • Secure VPN, özel bir ayar yapmadan kolayca kullanabileceğin bir uygulama.
  • Thunder VPN, internet bağlantını şifreliyor.
  • VPN Super Unlimited Proxy, sınırsız bant genişliği vadediyor.

En iyi ücretsiz VPN uygulaması listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Ayrıca mobil cihazlarını korumak en iyi antivirüs uygulamaları yazımızı şimdi incele.

APK oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Turbo VPN – Unlimited Free VPN

    Turbo VPN – Unlimited Free VPN

    Turbo VPN, yaygın sunucu ağı ve AES 128-bit şifrelemeyle hem İnternet’te daha güvenli gezmeni hem de gizli kalmanı sağlıyor. Bölge kısıtlamalarına takılmadan tüm içeriklere sınırsız bir şekilde erişebilirsin. Tek tıkla hızlı ve sabit bir bağlantı sunuyor. Wi-Fi, LTE, 3G ve 4G destekliyor.

  2. SuperVPN Free VPN Client

    SuperVPN Free VPN Client

    Super VPN, internete bağlanırken gizliliğini korumak ve coğrafi olarak yasaklanmış sitelere girmeni kolaylaştırıyor. Üçüncü tarafların seni takip etmesini zorlaştırıyor. Kayıt olmadan, tek bir tıkla VPN hizmetinden yararlanmaya başlayabilir, hız ve bant genişliği engellerine takılmazsın.

  3. Secure VPN – A high speed, ultra secure VPN

    Secure VPN – A high speed, ultra secure VPN

    Secure VPN ile farklı ülkelerdeki VPN sunucularına erişim sağlayarak tüm coğrafi kısıtlamaları kaldırabilirsin. Güvenlice internette gezinmen için IP bilgilerini gizliyor. Anonim kalmanı sağlayarak takip edilmeni zorlaştırıyor. Minimal boyutlu uygulama, bağlantı günlüğü de tutmuyor.

  4. Thunder VPN - A Fast , Unlimited, Free VPN Proxy

    Thunder VPN – A Fast , Unlimited, Free VPN Proxy

    Thunder VPN, özel bir konfigürasyon gerektirmeyen ücretsiz VPN uygulaması. İnternette gizlilik ve güvenlik konusunda sana destek sağlar. İnternet bağlantını şifreleyerek üçüncü tarafların izlemesini engeller. Yüksek hızlı bant genişliği ve küresel sunucuları ile oldukça pratik bir uygulama.

  5. Super VPN - Best Free Proxy

    Super VPN – Best Free Proxy

    VPN Super Unlimited Proxy, hızlı ve limitsiz bant genişliğiyle Android için en iyi VPN uygulamalarından biri. Halka açık kablosuz ağlarda kimliğini koruyabilir, takip edilmenin önüne geçebilirsin. Üye olmadan, günlük hareketlerin kaydedilmeden internette özgürce gezebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…