TikTok Hesap Açmadan Nasıl Kullanılır?

tiktok-hesap-açmadan-nasıl-kullanılır

Birbirinden eğlenceli videoları izlemek için mutlaka bir hesap oluşturmalı mısın? Elbette hayır. TikTok hesap açmadan nasıl kullanılır diye merak ediyorsan her zaman olduğu gibi AndroidListe’den öğrenebilirsin. Hesapsız Tiktok kullanımı ile ilgili bilgi almak için hemen oku!

TikTok Hesap Açmadan Kullanma

13-24 yaş arası gençlerin gözdesi olan TikTok popülerliğini her geçen gün artırıyor. Platformun dünya çapında aylık aktif kullanıcı sayısı 1 milyar civarında. Uygulamanın bu kadar çok kullanılmasının sebebi ise birbirinden komik ve eğlenceli videoları.

Videoların süresi 15 saniyeden 60 saniyeye çıktı hatta bu sürenin ilerleyen dönemde daha da uzayacağı belirtiliyor. Ancak bu 15 saniyelik videolar bile kullanıcıların saatlerce uygulamayı kullanmasına yetiyor.

Platformdan video izlemek istiyor ancak bir hesap oluşturup giriş yapmak istemiyorsan TikTok hesap açmadan kullanma imkanı sunuyor. Gizlilik gibi nedenlerden dolayı hesap oluşturmak istemeyebilirsin. TikTok hesap açmadan video izlemene izin veriyor.

TikTok’u hesapsız kullanmanın birtakım dezavantajları elbette var. Hesap olmadan videoları beğenemez ve videolara yorum yapamazsın. Üstelik kendi videolarını da yükleyemezsin. Yine de hesapsız TikTok kullanmak istediğinde en trend videoları izleyebilir ve istersen diğer sosyal ağlarda bu videoları paylaşabilirsin.

Android’de TikTok Hesap Açmadan Nasıl Kullanılır?

Android’de TikTok’u hesap açmadan kullanmak için iki yöntemi deneyebilirsin. Hangisi kolayına gelirse kullanmaya başlayabilirsin.

1. Yöntem: Web Tarayıcı

tiktok-hesap-açmadan-nasıl-kullanılır

İlk yöntemde Android cihazında kullandığın Chrome gibi bir web tarayıcıdan yararlanabilirsin. Aslında internette gezinmekten bir farkı yok. TikTok’un resmi internet sitesine tarayıcından girmek suretiyle videoları izlemeye başlayabilirsin.

Bu yöntemde herhangi bir uygulama veya araç yüklemene gerek yok. Android halihazırda yüklenmiş bir web tarayıcı ile gelir. Ancak web sitesini tarayıcıda açtığında üye olarak giriş yapman veya uygulamayla devam etmen konusunda seni belirli aralıklarla uyarabilir.

2. Yöntem: TikTok Uygulaması

tiktok-hesap-açmadan-nasıl-kullanılır

Bu yöntemde TikTok’un resmi uygulamasını AndroidListe’den veya Google Play’den indirmen gerekiyor. Kurulumu yaptıktan sonra videoları izlemeye başlayabilirsin. Videoları izlemek için giriş yapmana veya hesap oluşturmana gerek yok.

Uygulamanın ana ekranında, akışta, TikTok hesabın olmadan en popüler videoları izlemeye ve videolar arasında geçiş yapmaya devam edebilirsin. Kendine bir profil oluşturman veya giriş yapman konusunda arada bir hatırlatma mesajları görebilirsin.

Uygulamanın cihazının hafızasında belli bir alan kaplayacağını ve pil tüketimine etkisini olabileceğini aklından çıkarmamalısın.

“TikTok hesap açmadan nasıl kullanılır?” soruna Android’e göre cevap verdik. Çocuklarının platformda daha güvenli olmasını istiyorsan TikTok ebeveyn kontrolü nasıl ayarlanır makalemizi şimdi incele.

Android uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile milyonlarca şarkı ve ses efektinin olduğu zengin bir kütüphaneye erişerek ilginç videolar düzenleyebilir ve izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilirsin. Videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …