En İyi Karaoke Uygulamaları ile Android’de Kesintisiz Şarkı Söyle

en-iyi-karaoke-uygulamaları

Şarkı dinlemeyi sevdiğin kadar söylemeyi de seviyor musun? Mobil cihazlarından karaoke yapmaya ne dersin? En iyi karaoke uygulamaları ile Android’de dilediğin şarkıyı söyleyebilir hatta arkadaşlarına meydan okuyabilirsin. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

En İyi Karaoke Uygulaması Android’de Seni Bekliyor

Canın sıkıldığında şarkı söylemekten keyif alıyorsan karaoke uygulamaları ile ne kadar iyi şarkı söylediğini tüm dünyaya gösterebilirsin.  Evde parti verirken veya online olarak arkadaşlarına meydan okuyabilir, eğlenceli saatler geçirebilirsin.

Şarkı söyleme uygulaması olarak da adlandırabileceğin karaoke uygulamalarında müziğin melodisine uygun olarak şarkı sözlerini takip etmelisin. Detone oluyorsan endişelenmene de gerek yok. Çünkü birçok uygulama, autotune özelliğine sahip.

En İyi Karaoke Uygulamaları Listesi

Akıllı telefonunda rahatlıkla kullanabileceğin, şarkı söylemeni daha keyifli hale getirecek uygulamalardan bir liste hazırladık. Listemize kısaca bakalım.

En güzel karaoke uygulamalarından biri olan Smule ile başlıyoruz. StarMaker ile bir pop yıldızı olabilirsin. Partilerin için WeSing harika bir müzik uygulaması. Yokee Karaoke ile şarkını söyleyip video klip yapabilirsin. Hit şarkılar Karaoke by Gismart ile cebinde.

En iyi Android karaoke uygulamaları listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Ücretsiz müzik yayını yapan Spotify alternatiflerini şimdi keşfet!

APK ve uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Smule: Sosyal Şarkı Söyleme Uygulaması

    Smule: Sosyal Şarkı Söyleme Uygulaması

    Smule ile ev partilerinde en güzel şarkıları söyle, karaoke yap! Performansını tüm dünyayla paylaş, herkesi bu eğlenceye ortak et. En popüler yerli ve yabancı birçok şarkıyı ve şarkı sözlerini bulabilirsin. Ses efektleri ve zengin kütüphanesi ile yanı başında.

  2. StarMaker:Ücretsiz Karaoke şarkı,Müzik video kaydı

    StarMaker:Ücretsiz Karaoke şarkı,Müzik video kaydı

    StarMaker, bir pop star olman için tasarlanmış, gelişmiş özelliklere sahip bir karaoke uygulaması. Autotune desteği ile detone olmadan kolayca şarkı söyleyebilirsin. Kendi sesinle okuyabileceğin popüler şarkıları kütüphanesinden seç, efektler ile videonu düzenle ve paylaş.

  3. YouTube'da Ücretsiz Karaoke

    YouTube’da Ücretsiz Karaoke

    Yokee Karaoke, çok geniş bir şarkı koleksiyonuna sahip. Arkadaşlarınla birlikte kayıtlar oluşturabilir ve sesle oynayabilirsin. Efektlerle birlikte müzik videoları düzenleyebilirsin. Büyük bir topluluğa karaokelerini sunabilirsin. Ünlü şarkıcılardan destek alabilirsin.

  4. WeSing

    WeSing

    Popüler karaoke yazılımı WeSing, Android’den şarkı söylemene, kaydetmene ve paylaşmana olanak tanıyan çeşitli özellikler sunuyor. Hit parçalardan oluşan bir kütüphaneye erişebilirsin. Arkadaşlarınla ve ünlü sanatçılarla düet yapıp paylaşabilir ve yeteneğini tüm dünyaya gösterebilirsin.

  5. Karaokê Face - Şarkı Söyleme

    Karaokê Face – Şarkı Söyleme

    Karaoke by Gismart, kullanımı kolay arayüzü ile tüm müzik severlere hitap ediyor. Kayıt sırasında ses efektleri eklemene imkan tanıyor. Farklı türlerden en hit parçaları bulabilir, arkadaşlarınla birlikte söyleyebilirsin. Doğru söylemen için perdeleri gösteriyor ve birçok özellik sunuyor.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…