Akıllı Ev Otomasyonu İçin En İyi Google Home Alternatifleri

akıllı-ev-otomasyonu

Modern dünyanın en iyi nimetlerinden biri de akıllı evler. Evini daha konforlu yönetmek ister misin? Akıllı ev otomasyonu için Google Home’a alternatif olabilecek uygulamalar AndroidListe’de. Birçok şeyi kontrol etmeni sağlayacak uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!

Akıllı Ev Otomasyonu

Günümüzde giderek yaygınlaşan bir teknoloji de Nesnelerin İnterneti. Bu teknoloji sayesinde ev işleri azaltmak mümkün. Akıllı telefonundan evindeki herhangi bir cihazı kontrol edebilir, daha konforlu bir yaşama sahip olabilirsin.

Akıllı ev otomasyonu sayesinde evinin temizlenmesinden güvenliğine, ısıtılmasından aydınlatılmasına kadar birçok şeyi telefonun veya tabletinden yapabilirsin. Bu konuda en iyi uygulamalardan biri olan Google Home, elbette alternatifsiz değil.

Akıllı Ev Otomasyonu İçin En İyi Android Uygulamalar

Evindeki akıllı cihazları telefonundan veya tabletinden yönetmeni sağlayacak en iyi Android uygulamalardan bir liste hazırladık.

TP-LINK Smart Home ürünlerin için Kasa Smart ile başlıyoruz. Akıllı ev aletleri için özel bir uygulama olan Smart Life listemizde. Xiaomi Home ürünlerin için MiHome uygulamasını kullanabilirsin. Tuya Smart ile temizlik bir yapabilirsin. eWelink farklı model ve marka akıllı ev ürünleri için çözümler sunuyor.

Akıllı ev otomasyonu için deneyebileceğin uygulamalarla ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Ayrıca en iyi emlak uygulamaları ile kolayca gayrimenkul alıp satabilirsin.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. Kasa for Mobile

    Kasa for Mobile

    Kasa Smart, TP-LINK Smart Home ürünlerini nerede olursan ol uzaktan kontrol edebilmen için geliştirilmiş bir uygulama. IP kameralar, akıllı lambalar, prizler gibi birçok ürünü yönetebilirsin. Cihazlara özel seçenekleri kontrol edebilir, ürünlerini istediğin gibi kişiselleştirebilirsin.

  2. Smart Life - Smart Living

    Smart Life – Smart Living

    Smart Life, evindeki akıllı cihazları kolayca yönetmeni sağlayan pratik bir araç. Google Home, Amazon Echo ve IFTTT uyumlu. Sesli komut vererek cihazlarını yönetebilirsin. Akıllı cihazlarını programlayarak sen eve gelmeden önce ısıtıcılar çalışmaya başlar, temizlik yapılmış olur.

  3. MiHome

    MiHome

    MiHome ile Xiaomi’ye ait akıllı ürünleri ağ üzerinden kontrol edebilirsin. Temizlik, bulaşık, çamaşır, yemek pişirici, priz, ses sistemi gibi birçok ürünü programlayabilir, istediğin vakitte hazır hale gelmesini sağlayabilirsin. Uzaktayken evinde neler olup bitiyor göz atabilirsin.

  4. Tuya Smart

    Tuya Smart

    Tuya Smart, akıllı ev aletleri için geliştirilen bir araç. Amazon Echo ve Google Home cihazlarını sesle kontrol edebilirsin. Birçok marka ve model için destek sunan uygulama, her şeyi tek elden yönetmeni sağlar. Güvenlik bildirimleri alabilir, cihazları otomatik olarak açıp kapatabilirsin.

  5. eWeLink

    eWeLink

    eWeLink, 2000’den fazla donanım desteğiyle akıllı ev otomasyonu için ideal uygulamalardan biri. Priz, lamba, anahtar, kamera, klima, kombi, sayaç gibi birçok cihazı destekler. Programlama, uzaktan kontrol, açma kapama gibi birçok işlevi tek bir tuşa dokunarak kolayca yapabilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…