En İyi Emlak Uygulamaları ile Gayrimenkul Al, Sat ve Kirala

emlak-uygulamaları

Ev almak veya evini satmak mı istiyorsun? Taşınmak üzeresin, kiralık daire mi arıyorsun? En iyi emlak uygulamaları ile gayrimenkul alıp satabilir ve kiralayabilirsin. Birbirinden güzel evler bulmanı ve karlı bir ticaret yapmanı sağlayacak uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

Emlak Uygulamaları ile Gayrimenkul Almak, Satmak ve Kiralamak

Mobil teknoloji, hayalindeki evi alman konusunda sana yardımcı olabilir. Kapı kapı gezmek yerine ilanlara göz atabilir ve zaman kazanabilirsin. Bu uygulamalar istediğin konumda ve özelliklere sahip bir evi bulman konusunda sana onlarca filtre sunuyor.

Sadece emlak satın almak veya kiralamak için değil gayrimenkulünü kendin satmak için de emlak uygulamalarını kullanabilirsin. Emlakçıya gitmeden önce göz atman gereken en iyi Android uygulamaları listeledik.

En İyi Emlak Uygulamaları Listesi

Gayrimenkul arayışına son verecek uygulamaları bir araya getirdik. Bir de evini satarken işine yarayacak fotoğraf düzenleme uygulaması ekledik. Şimdi kısaca listemizde bakalım.

Başta ABD olmak üzere birçok ülkede ev bulabileceğin Realtor ile başlıyoruz. Hepsiemlak ile il il istediğin evi arayabilirsin. Emlakjet, hızlı bir şekilde ev bulmanı sağlayacak. Sahibinden.com ile kolayca ev kirala. Snapseed ile satacağın gayrimenkulün fotoğraflarını hazırla.

Emlak uygulamaları listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Yeni yıl yaklaşırken yılbaşı hediye listesi için en iyi Android uygulamalar listemize şimdi göz at.

En iyi uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. Realtor.com Real Estate, Homes

    Realtor.com Real Estate, Homes

    Realtor.com’un resmi uygulamasıyla dünyanın birçok farklı kentinden ev satın alabilir veya kiralayabilirsin. Harita üzerinde işaretleyerek arama yapabilir, filtreler kullanabilirsin. Ev kredisini hesaplayabilir, satıcılarla iletişime geçebilirsin. Bildirimler ayarlayarak fırsatları yakalayabilirsin.

  2. Hürriyet Emlak

    Hürriyet Emlak

    Hepsiemlak ile sahibinden binlerce ev ilanına göz atabilir, satılık veya kiralık ev ve işyeri bulabilirsin. Uygulamayla ister yeni emlak projelerine bak ister akıllı arama özelliğini kullanarak aradığın evi hızlıca bul. Aramanı kaydederek her seferinde tekrar yazmaktan kurtul. Kendi ilanını da verebilirsin.

  3. Emlakjet

    Emlakjet

    İstediğin evin özelliklerini belirle, Emlakjet ile hızlıca bul. Evin metroya ya da okula yakın mı olsun yoksa şu an yaşadığın çevrede bir ev mi arıyorsun? Gelişmiş filtreler ile en iyi evi bulmana yardımcı olacak. Emlak piyasası ile ilgili verilere, analizlere ve bültenlere de göz atabilirsin.

  4. sahibinden.com

    sahibinden.com

    Sahibinden.com binlerce gayrimenkul ilanı ile istediğin evi kolayca bulmanı sağlayacak. Müstakil ev, yazlık, villa, stüdyo daire gibi onlarca farklı kategoride detaylı arama yapabilir, ilan sahipleri ile iletişime geçebilirsin. Yeni başlayan projelere göz atabilirsin. Kendi ilanlarını da yayınlayabilirsin.

  5. Snapseed

    Snapseed

    Popüler fotoğraf düzenleyici Snapspeed, zengin filtre, efekt ve araç kütüphanesi ile resimlerine yepyeni bir görünüm kazandırabilirsin. Kullanışlı fırçaları ile daha detaylı rötuşlar yapabilirsin. Fotoğraflarından istemediğin kısımları çıkarabilir, kendi şablonlarını oluşturabilirsin.

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…

Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?
Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?

Birden fazla dil biliyorsan uygulamalarını farklı dillerde de kolayca kullanabilirsin. Özellikle Instagram dili nasıl değiştirilir merak ediyorsan detaylarıyla bu rehberimizde bulabilirsin. Popüler uygulama bu konuda da birçok seçenek sunuyor. Ayrıntılar için okumaya devam et…