Facebook Avatarı WhatsApp’ta Nasıl Kullanılır?

facebook-avatarı

Havalı bir avatarını oluşturup sohbetlerinde kullanmayı ve arkadaşlarınla paylaşmayı ister misin? Oluşturduğun Facebook avatarı WhatsApp’ta kullanabilir ve paylaşabilirsin. Bu sayede kendi çıkartmalarını da hazırlayabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için hemen okumaya başla!

Facebook Avatarı

Facebook daha kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşaman için kendi avatarını oluşturmana imkan tanıyor. Facebook avatarını; ten, saç sekli, kıyafet ve aksesuarlar gibi birçok seçenek ile özelleştirebilirsin. Bunu profil resmin yapabilir, gönderilerine ekleyebilir, çıkartmalara dönüştürüp Messenger’da paylaşabilirsin.

Facebook, avatarını diğer platformlarda da paylaşmana imkan tanıyor. Özellik WhatsApp bu uygulamaların başında geliyor. Hala bir avatarın yoksa önce nasıl oluşturacağı ve sonrasında nasıl payaşacağını açıklayalım.

Facebook Avatarı Oluşturma

Arkadaşlarını şaşırtmaya başlamadan önce Facebook’ta öncelikle kendi avatarını oluşturmalısın. Şimdiye dek oluşturmadıysan aşağıdaki adımları izleyerek kolayca yapabilirsin.

1. Facebook uygulamasını aç ve sağ üst köşedeki menü simgesine dokun.

facebook-avatarı

2. Daha Fazlasını Gör’e bas.

facebook-avatarı

3. Avatarlar bölümüne gir.

facebook-avatarı

4. Ten rengiyle başlayarak Saç Stili, Yüz Şekli gibi diğer seçenekleri düzenle ve Bitti’ye dokun.

facebook-avatarı-whatsapp

5. Avatarının nasıl görüldüğüne dair örnekler verilecek ve İleri düğmesine dokunarak Avatar Eylemleri sayfasına gel.

facebook-avatarı

6. Artık bir avatarın var, yukarıdaki adımları izleyerek buraya kadar gelerek avatarında istediğin değişiklikleri yapabilirsin.

7. Çıkartmalarla Göz At seçeneğine bakarak avatarınla oluşan çıkartmaları görebilirsin.

Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgi almak için Facebook avatarları ile emoji yapma makalemizi de okuyabilirsin.

Facebook Avatarı WhatsApp’ta Paylaşma

Hazırlamış olduğun avatara göre düzenlenmiş çıkartmaları WhatsApp sohbetlerinde paylaşabilirsin. Bunun için aşağıdaki adımları izle.

1. Avatar oluşturamada oluğu gibi Facebook uygulamasını aç ve sağ üst köşedeki menü simgesine dokun.

2. Daha Fazlasını Gör’e bas.

3. Avatarlar bölümüne gir.

4. Çıkartmalara Göz At seçeneğine gir.

facebook-avatarı

5. Göndermek istediğin çıkartmaya dokun.

facebook-avatarı

6. Altta açılacak menüden Diğer Seçeneklere gir.

facebook-avatarı

6. Paylaşmak için WhatsApp uygulamasına dokun.

facebook-avatari-whatsapp

7. Göndermek istediğin kişiyi seç. Ardından sağ alt köşedeki yeşil oka basarak gönderme işlemini tamamla.

facebook-avatarı

Facebook avatarı ile yapılan çıkartmalar birer resimmiş gibi gönderilir. Galerine kaydederek dilediğin an diğer arkadaşlarınla da paylaşabilirsin. Sohbet ederken işine çok yarayacak yazım denetimi WhatsApp’ta nasıl yapılır, makalemizi de oku.

APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. Facebook

    Facebook

    Uygulama, Facebook hesabını mobil cihazlarından yönetmeni sağlıyor. Profilini güncelleyebilir ve Ayarlarını değiştirebilirsin. Resim ve video paylaşabilir, arkadaşlarını arayabilir, bildirimler alabilirsin. Ağındaki kişileri takip edebilir, beğenebilir, yorum yazabilir hatta iletişime geçebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …