Android’de Oynaman Gereken En İyi Steam Oyunları

en-iyi-steam-oyunlari

Popüler oyun platformundan çıkan birçok oyuna artık Google Play’den de erişebilirsin. Android’de oynayabileceğin en iyi Steam oyunları bugün AndroidListe’de. Mobil dünyaya taşınan bu oyunları, dilediğin her yerde oynayabilirsin. Bu oyunları keşfetmeye başlamak için hemen oku!

En İyi Steam Oyunları Şimdi Android’de

Steam, oyun severlerin vazgeçemediği platformlardan bir tanesi. Yeni çıkan oyunlardan kült haline gelmiş oyunları platform üzerinden bulup indirmek mümkün. Platform, bilgisayar başında oynamayı sevenler için birçok seçeneğe sahip.

PC’ler için geliştirilen ve Steam’de ünlenen birçok oyun artık telefon ve tabletler aracılığıyla da oynanabiliyor. Android için en iyi Steam oyunlarını listeledik.

Android için En İyi Steam Oyunları

Steam’den aşina olduğun bu oyunları Android cihazlarında da kolaylıkla ve büyük bir zevkle oynayabilirsin. Listemizde yer alan oyunlara kısaca değinelim.

Bir mektupla başlayan macera oyunu Oceanhorn listedeki ilk oyun. Reigns’te Orta Çağ’da saltanatını süreceksin. Kingdom: New Lands’te sıfırdan başlayarak kendi krallığını kuracaksın. Samorost 3’te meraklı bir uzaylı cüce ile evreni keşfedeceksin. Oynarken dinleneceğin klocki keyifli bir bulmaca.

En iyi Steam oyunları listemizi inceledikten sonra çocuklar için araba yarışları oyunları listemize de mutlaka göz at.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. Oceanhorn ™

    Oceanhorn ™

    Oceanhorn’da macera babandan kalan bir not defteri ve mektupla başlıyor. Sırlar barından gizemli bir adayı keşfe çıkacaksın. Canavarlarla savaşacak, bulmacaları çözecek ve verilen görevleri tamamlayacaksın. Antik bir krallığın tüm gizemini ortaya çıkarmak için zekanı ve yeteneklerini kullan.

  2. Reigns

    Reigns

    Reigns Orta Çağ’da bir monarşiye hükmetmen gereken bir oyun. Vereceğin kararlar ülkenin ve senin kaderini etkileyecek. Tahtta daha uzun süre oturabilmek ve başarılı olmak için dengeli bir politika izlemelisin. Danışmanlarını dinlemeli, dost ve düşmanlarını iyi tanımalısın.

  3. Kingdom: New Lands

    Kingdom: New Lands

    Kingdom: New Lands, kendi krallığını kurmak için mücadele edeceksin. Pikselli grafiklerden tasarlanmış bir strateji oyunu. Topraklarını keşfedip yeni kaynaklar bulmalı, halka kendini sevdirmelisin. Düşmanlarına karşı iyi bir savunma oluşturmalısın.

  4. Samorost 3

    Samorost 3

    Samorost 3’te elinde sihirli bir flüt olan uzaylı bir cüceyle evreni keşfe çıkacaksın. Bu macera oyunu, birbirinden güzel müzikler ve görsellerle oyun büyüleyici bir atmosfere sahip. İlginç yaratıklarla karşılaşacak ve zorlu görevleri yerine getirmen gerekecek.

  5. klocki

    klocki

    klocki, rahatlatıcı bir müzik eşliğinde bulmacalar çözeceğin bir oyun. Oyunda amaç karıştırılmış parçaları düzgün bir şekilde sıralayarak kesintisiz bir hat oluşturmak. Rengarenk ve minimal 3D grafikleriyle görsel açıdan da seni tatmin edecek. Birçok seviye seni bekliyor.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …