Pil Tasarrufu Özelliğine Sahip En İyi 5 Android Başlatıcı

en-iyi-android-başlatıcı-pil-tasarrufu

Pilin çok çabuk mu bitiyor? Hem Android’inin havasını değiştirmek hem de telefonunu daha uzun süre kullanmak ister misin? Listelediğimiz en iyi 5 Android başlatıcı, pil tasarrufu özelliğine sahip. Bu uygulamalar hakkında bilgi almak ve daha fazlası için hemen okumaya başla!

Pil Tasarrufu İçin En İyi 5 Android Başlatıcı

Android, pil tasarrufu konusunda verimli olması için geliştirilmekte. Ancak kimi zaman sisteme eklenen yeni bir özellik veya tema, bataryayı daha hızlı bir şekilde tüketebiliyor. Pil ömrünü tüketen uygulamalar da cabası.

Her ne kadar Android pil tasarrufu konusunda kullanıcılara özelleştirilebilir bir dizi ayar sunsa da bu yeterli gelmeyebilir. Telefonun daha uzun süre kullanmana yardımcı olabilecek başlatıcılar mevcut. Bu başlatıcılar, pilin çabuk bitmesini bir nebze olsun engelleyebilir

Pil Tasarrufu Sağlayan En İyi 5 Android Başlatıcı

Temalarıyla hem cihazının havasını değiştirecek hem de batarya kullanımı konusunda cimri olan başlatıcılardan en iyi 5 tanesini seçtik. Listemize şimdi kısaca değinelim, detayları yazının devamında bulabilirsin.

İlk başlatıcımızı popüler başlatıcı Nova Launcher. Pil tüketimini en aza indiren minimalist başlatıcı Power+ Launcher listemizde. Microsoft Launcher, verimlilik üzerine kurulu bir başlatıcı. Pixel Launcher, Google’ın telefonlarının ekran deneyimini yansıtıyor. Solo Launcher, özelleştirme ve performans vadediyor.

Pil tasarrufu sağlayan en iyi 5 Android başlatıcı denemeye değer. Ücretsiz en iyi başlatıcılar ile uygulamaları gizleyebileceğini biliyor muydun?

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Nova Launcher

    Nova Launcher

    Nova Launcher, birçok özelleştirme imkanıyla cihazının havasını değiştiriyor. Birbirinden ilginç ikonlar, temalar, duvar kağıtları barındıran uygulama sürekli kendini geliştiriyor. Ana ekranın ızgara boyutunu değiştirebilir, uygulamaları gizleyebilir ve pil tasarrufu yapabilirsin.

  2. Power+ Launcher-Battery Saver

    Power+ Launcher-Battery Saver

    Minimal tasarımlı Power+ Launcher, pil tasarrufunu ön plana çıkarıyor. Arka planda çalışan uygulamaları analiz ediyor ve gereksiz çalışanları kapatıyor. Otomatik açılışları engelliyor. RAM’i temizleyerek performans artışı sağlıyor. Birçok uygulamayı derin uykuya alıyor.

  3. Microsoft Launcher

    Microsoft Launcher

    Microsoft Launcher, Android arayüzünü kişiselleştirebilmenin yanı sıra birçok kullanışlı işleve sahip. Widget çubuğuyla hızlı erişim sunuyor. Az yer kaplayan başlatıcı, tek dokunuşla uygulamaları gizliyor ve şifreliyor. Birçok tema, araç ve simge paketi var. Pilini daha uzun süre kullanabilirsin.

  4. Pixel Launcher

    Pixel Launcher

    Google tarafından geliştirilen Pixel Launcher, Pixel ve Pixel XL için geliştirilen ana ekran menüsünü diğer telefonlara taşıma şansı tanıyor. Daha fazla kişiselleştirme imkanı sunan Google kartlar ile geliyor. Minimal bir tasarıma sahip olduğundan pili daha az tüketiyor.

  5. Solo Launcher-Clean,Smooth,DIY

    Solo Launcher-Clean,Smooth,DIY

    Materyal Tasarım ögeleriyle Solo Launcher, arayüzünü özelleştirme imkanı sunuyor. Oldukça hafif olan uygulama, görev yöneticisi, temizleyici, hız artıcı gibi cihazının performansının en iyi hale getirmek için birçok seçenek sunuyor. Batarya tasarrufu konusunda da oldukça başarılı.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…