Facebook Messenger’da Soundmoji (Sesli Emoji) Nasıl Gönderilir?

soundmoji

Mesajlaşırken emoji göndermeyi seviyor musun? Emojiler bir de sesli olsa daha eğlenceli olmaz mıydı? Facebook Messenger yepyeni bir özellik duyurdu: soundmoji yani sesli emoji. Artık ses çıkaran emojiler kullanabileceksin. Bu yeni özelliği keşfetmek için hemen okumaya başla!

Soundmoji Facebook Messenger’ın Yeni Sesli Emojileri

Messenger’da insanların her gün emoji içeren 2.4 milyar mesaj gönderildiğini biliyor musun? Sen de mesajlarında duygularını ifade etmek için emoji kullanıyor musun? O halde, Messenger’dan sana güzel bir haber var.

Messenger kullanımını daha keyifli hale getirmek isteyen Facebook, 17 Temmuz Dünya Emoji Günü’nde platforma yeni bir emoji türü daha ekledi. Animoji, bitmoji derken şimdi sesli emojiler olan soundmoji dönemi başlıyor.

Messenger’da bazı emojilere ses eklendi ve bir kütüphane oluşturuldu. Örneğin el çırpma simgesi gönderdiğinde artık sadece görmeyecek, gerçekten bir el çırpma sesi de duyulacak. Bir davul veya çekirge sesi de duyabilirsin. Soundmojiler sayesinde görselliğin yanı sıra ses de duymak mümkün.

Soundmojilere, bazı ünlülerin sesleri, filmlerden ve TV şovlarından sesler ve meşhur replikler eklenmiş. Şimdilik çok fazla seçenek olmasa da ileride sesli simgeler daha da zenginleşecek.

Soundmoji Facebook Messenger’da Nasıl Gönderilir?

Herkesin erişimine açılan bu özelliği kullanmak çok kolay. Normal bir emoji göndermekten pek farkı olmasa da soundmojileri nasıl göndereceğini kısaca açıklayalım.

1- Facebook Messenger’da herhangi bir sohbetini aç.

2- Mesaj yazdığın alanın sağ tarafında bulunan gülen yüz simgesine dokun.

soundmoji

3- Aşağıda açılan sekmelerden en sonda yer alan hoparlör simgesine bas.

soundmoji

4- Yukarı kaydırarak Ses Simgelerini gör. Sesler başlığı altında mevcut soundmojileri göreceksin.

soundmoji

5- İstediğin ifadenin üzerine gelip oynat düğmesine basabilir ve sesini dinleyebilirsin.

6- Sesini dinlediğin emoji en üstte gösterilecek. Hoşuna giderse Gönder düğmesine tıklayarak mesaj olarak atabilirsin. Hepsi bu kadar kolay!

soundmoji

Messenger’da soundmoji nasıl gönderilir paylaştık. Facebook Messenger SMS kapatma da çok kolay yapılıyor, yeter ki blog yazımızı oku.

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Facebook Messenger

    Facebook Messenger

    Facebook Messenger, SMS ve Facebook mesajlarını tek bir yerde toplayabileceğin ücretsiz bir iletişim uygulaması. Sesli ve görüntülü konuşabilir, bireysel veya grupça mesajlaşabilirsin. Resim, video, konum bilgisi ve daha fazlasını paylaşabilir, hikayelere bakabilir, soundmoji gönderebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …