En İyi Slack Benzeri Uygulamalar ile Ekip İçi İletişim

slack-benzeri-uygulamalar

Uzaktan ortak bir proje üzerinde çalışan ekipler için iletişim çok önemli. Slack bu konuda başarılı bir uygulama. Ekip içi iletişim için kullanabileceğin Slack benzeri uygulamalar mevcut. Alternatif olarak deneyebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

Slack Benzeri Uygulamalar ile İletişimde Kal

Uzaktan ekip çalışması için vazgeçilmez uygulamalardan biri Slack. Uygulama, ekip içi iletişimi kolaylaştırıyor. Bu sayede proje takibi daha hızlı bir şekilde gerçekleşiyor.

Slack nedir, Android’de nasıl kullanılır daha önce paylaşmıştık. Bugün ise en iyi Slack benzeri uygulamaları listeleyeceğiz. Slack’ten memnun kalmadıysan bahsedeceğimiz uygulamaları da deneyebilirsin.

Slack Benzeri Uygulamalar Listesi

Takım çalışmasını güçlendirecek, proje takibini daha stressiz getirecek hale getirecek birçok uygulama var. İhtiyaçlarını karşılayabilecek en iyi Android uygulamaları bir araya getirdik.

Listemize toplantılar düzenleyebileceğin Microsoft Teams ile başlıyoruz. Facebook Workplace ile arkadaşlarınla yeni bir ekip kurabilirsin. Bitrix 24 ile ekip içi görevleri de yönetebilirsin. İşletmeler için güçlü bir iletişim aracı olan Cisco Jabber listemizde. Wire, gizli ve güvenli haberleşmede oldukça iddialı.

Slack benzeri uygulamaları aşağıda bulabilirsin. İstersen en iyi 5 video konferans uygulaması listemize de göz atabilirsin.

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Microsoft Teams

    Microsoft Teams

    Microsoft Teams, bir ekip yönetim aracı olarak çalışanlar arasındaki iletişimi ve koordinasyonu artırıyor. Office 365 ile entegre çalışabiliyor. Kanallar, özel mesajlaşma, misafir ekleme, ekran paylaşma, sesli ve görüntülü arama gibi bir dizi özelliğe sahip.

  2. Workplace by Facebook

    Workplace by Facebook

    Workplace From Facebook, küçük işletmeler ve ekipler için ideal çözümler sunuyor. Grup sohbeti, özel mesajlaşma, birebir ekran paylaşımı yine birebir telekonferans gibi çeşitli özelliklere sahip. İyi bir ekip oluşturmak için profiller ve arkadaşların arasında arama yapabilirsin.

  3. Bitrix24

    Bitrix24

    Bitrix24, bir iletişim uygulamasından daha fazlasını sunan proje yönetimi uygulaması. Kanallar, özel mesajlaşma, birebir ekran paylaşımı ve sesli/görüntülü arama gibi bir dizi özellik sunuyor. Kontrol ve görev listeleri, takipçiler gibi verimlilik araçları sunuyor. CMR içinde gelişmiş araçlara sahip.

  4. Cisco Jabber

    Cisco Jabber

    Cisco Jabber, esasen bir iş birliği uygulaması. Anlık mesajlaşma özelliğinin yanı sıra sesli ve görüntülü aramalara, dosya paylaşmaya imkan tanıyor. Cisco’nun sunduğu diğer hizmetlere kolaylıkla bağlanabiliyor. İş birliği için bulut tabanlı destek sunuyor.

  5. Wire - Gizli Messenger

    Wire – Gizli Messenger

    Wire, ekip içi iletişimin gizli kalması için tasarlanmış, uçtan uça şifreleme gibi üst düzey güvenlik önlemlerinin olduğu bir mesajlaşma uygulaması. Kanallar, özel mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama gibi özelliklerinin yanı sıra PC, tablet, iOS gibi çoklu platform desteğine de sahip.

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

WhatsApp doğrulama kodu e-postayla nasıl alınır?
WhatsApp doğrulama kodu e-postayla nasıl alınır?

Ünlü anlık mesajlaşma uygulaması hesabını daha güvende tutmak ve daha kolay bağlanabilmen için yeni alternatif yöntemler deniyor. WhatsApp doğrulama kodu artık e-posta ile de alınabilecek. Henüz test aşamasında olan bu özellik nasıl kullanılır keşfetmek için okumaya devam et!…