Deneyebileceğin En İyi TikTok Benzeri Uygulamalar

tiktok-benzeri-uygulamalar

Kısa videolar izlemekten keyif alıyor ancak yeni alternatifler mi arıyorsun? Göz atabileceğin TikTok benzeri uygulamalar var. Kısa süreli video paylaşmaya ve izlemeye imkan tanıyan en iyi Android uygulamaları AndroidListe’de. Daha fazlasını keşfetmek için hemen okumaya başla.

TikTok Benzeri Uygulamalar

TikTok, tüm dünyada bir fenomene dönüşmüş durumda, neredeyse kullanmayan yok gibi. Özellikle gençler arasında çok sık kullanılıyor. 15 saniyelik videolara kullanıcılar pek çok eğlenceli içeriği sığdırıyor.

TikTok, genel olarak kısa videoları tercih etse de günümüzde 60 saniyeye kadar video yüklenmesine izin veriyor. Bu da daha fazla içeriğin üretilmesi anlamına geliyor.

En İyi TikTok Benzeri Uygulamalar

Platform, paylaşmadan önce çeşitli efektlerle videolarını düzenlemene ve şarkı eklemene izin veriyor. Uygulamanın çok popüler olması karşında diğer sosyal ağlar da benzer özellikleri bünyelerine katmaya devam ediyor.

TikTok’a alternatif olabilecek uygulamaları listeledik. Likee, dişli bir rakip ve iyi bir alternatif. Triller, kendi video kliplerini oluşturup paylaşabileceğin bir başka topluluk. Funimate, ilginç içerikler bulabileceğin bir video düzenleyici.

fw.tv (Firework), daha orijinal kısa videolar izlemene imkan tanıyor. Instagram Reels ile video severleri kendine çekmeye devam ediyor. YouTube Shorts ile TikTok’a rakip olmak istiyor ancak henüz tüm kullanıcılara açılmadığı için listemizde yok.

TikTok benzeri uygulamalar listemizle ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Ayrıca TikTok slayt gösterisi nasıl yapılır, öğrenmek ister misin?

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Likee - Eski adıyla LIKE Video

    Likee – Eski adıyla LIKE Video

    Likee, birbirinden ilginç ve çarpıcı efektler ile kısa videolar oluşturabileceğin ve büyük bir toplulukta paylaşabileceğin bir düzenleme aracı. Kreatör ödülüyle oluşturduğun videolarından gelir de elde edebilirsin. Video üretmekle kalmaz platformdaki binlerce videoyu da izleyebilirsin.

  2. Triller- Müzk Video Yapıcısı

    Triller- Müzk Video Yapıcısı

    Triller, videolar çekip paylaşabileceğin bir video düzenleme aracı ve büyük bir topluluk. Videolarını sayısız efekt ekleyebilir ve birçok düzenleme yapabilirsin. İstersen grup halinde ortaklaşa çalışmalar gerçekleştirebilirsin. Kullanıcıların oluşturduğu sayısız videoyu dilediğin an izleyebilirsin.

  3. Funimate Video Effects Editor

    Funimate Video Effects Editor

    Funimate videolar düzenleyip paylaşabileceğin bir sosyal ağ. Ağır çekim, makyaj gibi birçok efekte sahip. Videolarına metin, emoji, şarkı ekleyebilirsin. Çeşitli etkinliklere katılarak yeteneklerini sergileyebilir, daha fazla takipçi kazanabilirsin. Diğer kullanıcıları da takip edebilir ve beğenebilirsin.

  4. Firework - Short music videos

    Firework – Short music videos

    fw.tv (Firework) 30 saniyelik özgün video içeriklerine ulaşmanı sağlayan bir platform. Kişiselleştirilmiş bir video izleme deneyimi sunuyor. Sana özel videolar öneriyor. Kendi videoların için düzenleme araçlarına sahip. Beğendiğin içerik üreticileri takip edebilir, etkileşimde bulunabilirsin.

  5. Instagram

    Instagram

    Instagram, resim ve video  paylaşılan bir sosyal ağ. Instagram Reels, 15 saniyelik kısa videolarla TikTok’un başarısını yakalamak istiyor. Reels videolarına efektler ve şarkılar ekleyebilir, geniş bir kitleye ulaşabilirsin. Dilersen diğer kullanıcıların videoları izleyebilir, beğenebilir ve yorumlayabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…