Oynaman Gereken Android İçin En İyi Yarış Oyunları

android-için-en-iyi-yarış-oyunları

Mobil cihazlarında oyun oynamayı seviyor musun? Hız ve araba yarışı tutkunuysan tam senlik bir liste hazırladık. Android için en iyi yarış oyunları bugün AndroidListe’de. Elinden hiç düşmeyecek, oynaman gereken bu en iyi 5 mobil yarış oyununu keşfetmek için hemen okumaya başla.

Android İçin En İyi Yarış Oyunları ile Hız Sınırlarını Aş

Araba sürme oyunlarını seviyorsan hız ve adrenalin duygunu tatmin edecek muhteşem mobil oyunlar var. Grafikleri ve gerçekçi fiziği ile PC oyunlarını aratmayacak düzeyde Android oyunlar da bulmak mümkün. Hem de cihazının performansını ortaya çıkaracak türden.

Elbette daha basit grafiklere sahip ancak bir o kadar da eğlenceli yarış oyunları da mevcut. Bu tür oyunları ise düşük sistemli Android cihazlarda dahi oynamak mümkün. Yavaş Yavaş listemize geçelim.

Android İçin En İyi Yarış Oyunları

En güzel yarış oyunlarında yine muhteşem bir beşli liste hazırladık. Bu türde efsane olmuş, geniş oyuncu kitlesine sahip oyunları bir araya getirdik.

Asphalt 8: Airborne ile efsaneleşen seri Asphalt 9: Legends ile devam ediyor.  CSR Racing 2’de en hızlı arabaları kullanacaksın. Real Racing 3 ile F1 pilotu olamaya hazırlan.

Traffic Rider’da hız tutkunu bu kez iki tekerlekte göster. Hill Climb Racing 2 ile kahkaha dolu yarışlara katıl.

Bu oyunlara alternatif olabilecek iki oyundan daha bahsedelim. PC’den tanıdığın Need for Seep No Limits ile mobil cihazlarında yarışlarına devam edebilirsin. Sonsuz bir yarış deneyimi sunan, Android cihazını fazlaca yormayacak Traffic Racer’ı da deneyebilirsin.

Android için en iyi yarış oyunları listemize geçmeden önce oynaman gereken Among Us benzeri oyunlar yazımıza da göz at.

AndroidListe‘den APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Asphalt 9: Legends - Yeni Arcade Yarış Oyunu

    Asphalt 9: Legends – Yeni Arcade Yarış Oyunu

    Adrenalin dolu Asphalt 9: Legends, yarış oyununda 60’tan fazla süper hızlı otomobil seni bekliyor. Engeller ve keskin virajlarla dolu pistlerde, 800’den fazla etkinlikte tüm rakiplerine meydan oku. Mükemmel grafikler, gerçekçi fizik,büyüleyici pist ve şehirler yer alıyor. Nitroyu zamanında ateşle.

  2. CSR Racing 2

    CSR Racing 2

    CSR Racing 2, üstün grafikleri, gerçekçi mekanikleri ile en iyi drag yarışı deneyimini yaşayabileceğin oyunlardan biri. Kendi arabanı özelleştirebilir ve geliştirebilirsin. Çevrim içi olarak diğer oyunculara meydan okuyabilir, yeteneklerini gösterebilirsin. En hızlı arabaları sürmenin keyfini yaşa.

  3. Real Racing 3

    Real Racing 3

    Real Racing 3 ile hız tutkunu gerçekçi otomobillerle F1 pistlerinde yenme zamanı. Formula 1 takımlarının kullandığı en iyi ve en hızlı arabalara binecek, çoklu oyuncu moduyla tüm dünyaya meydan okuyacaksın. Kazandıkça yeni arabaların kilidini aç ve araçlarını geliştir.

  4. Traffic Rider

    Traffic Rider

    Türk yapımı yerli oyun, Traffic Rider ile yepyeni bir kariyere başlayacak, en iyi motosikletleri birinci şahıs bakış açısıyla sürecek ve görevleri tamamlayacaksın. Otoyollarda ve şehir içi yoğun trafikte araçları bir bir sollayacak, motorunla adeta süzüleceksin. Yepyeni motorlar ve özelleştirme seçenekleri de cabası.

  5. Hill Climb Racing 2

    Hill Climb Racing 2

    Efsanenin ikinci serisi Hill Climb Racing 2, yepyeni eğlenceli 2D grafikleri, karakterleri ve araçları ile dağ ve tepeleri aşmaya çağırıyor. Arabanı ve karakterini özelleştirip zorlu engebelere hazırlamalısın. Çok oyunculu bu yarış oyunda, 20’den fazla yeni araba yer alıyor. Kendi takımını da kurabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…