Kendi Resmini Duvar Kağıdı Yapmak için En İyi Uygulamalar!

kendi-resmini-duvar-kağıdı-yapmak

Ekranın çok mu klasik görünüyor? Android’le tarzını yansıtmaya ne dersin? Kendi resmini duvar kağıdı yapmak için kullanabileceğin en iyi uygulamalar AndroidListe’de. Listemize göz at, telefonunun havasını değiştir! Muhteşem kişiselleştirme seçenekleri için hemen okumaya başla!

Aslında telefonun ekranına günde sayısız kez bakıyorsun. Sorulsaydı büyük ihtimalle cevap veremezdin. Telefonunun ekranında en çok yer kaplayan şeyse duvar kağıdı!

Duvar kağıtları basit gibi görünse de yapacağın değişiklikler yenilenmeni, modunu değiştirmeni sağlayabilir. Hatta öyle ki bakan bir daha bakmak isteyebilir.

Tarz sahibi olduğunu düşünüyor ve Android’in özgür dünyasına inanıyorsan fazlaca özelleştirme seçeneğine sahip olabilirsin. Bu konuda sana destek verebilecek uygulamalar var.

Kendi Resmini Duvar Kağıdı Yapmak İçin Kullanabileceğin Uygulamalar

Hazır duvar kağıtları yerine kendi duvar kağıtlarını kullanmak daha eğlenceli olabilir. Bu sayede yaratıcılığını, tarzını ve içindeki sanatçıyı ortaya çıkarabilirsin.

Bahsedeceğimiz uygulamalar, kendi resmini duvar kağıdı yapmak için birçok araç, efekt, filtre, düzenleme seçeneği sunuyor.

WallMate ile hızlıca hareketli duvar kağıtları oluşturabilirsin. Ditalix, etkileşimli canlı duvar kağıtları oluşturmak için ideal. KLPW, özel üç boyutlu efektlere sahip.

Kwote ile kendini motive edecek sözleri ekranına yansıtabilirsin. Tapet ile dönüşümlü duvar kağıtları oluşturabilirsin.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için Android’de canlı duvar kağıdı nasıl yapılır, makalemize mutlaka göz at. Wallpaper yapma uygulamaları listemizi aşağıda bulabilirsin.

AndroidListe‘den APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. WallMate - wallpaper animator

    WallMate – wallpaper animator

    WallMate, güçlü bir canlı duvar kağıdı yapma uygulaması. Uygulama aracılığıyla kendi hareketli duvar kağıtlarını yapabilirsin. Hazır şablonları kullanabilir, renk ve efektler ekleyebilir, zamanlama yapabilirsin. Katmanlı görsel tasarıma ve sürükle-bırak şekillere sahip.

  2. Ditalix Live Wallpaper

    Ditalix Live Wallpaper

    Ditalix, hem ana ekranın hem de kilit ekranın için duvar kağıtları oluşturabileceğin bir uygulama. Etkileşimli canlı duvar kağıtları da oluşturabilirsin. Mevcut duvar kağıtları üzerinde fazlaca düzenleme yapmana imkan tanıyor. Farklı kategorilerde onlarca duvar kağıdı da indirebilirsin.

  3. KLWP: Kustom Live Wallpaper HD

    KLWP: Kustom Live Wallpaper HD

    KLPW, kendi duvar kağıtlarını oluşturmana imkan tanıyan onlarca şablona sahip. Canlı duvar kağıtları oluşturabilir, yazı tipini, rengini değiştirebilir, efektler ekleyebilirsin. 3B efektlerin yanı sıra gölgeler kullanabilir, daha çarpıcı sonuçlar elde edebilirsin.

  4. Kwote: Quote Maker

    Kwote: Quote Maker

    Kwote, kendine ilham verebileceğin, motive edici sözlerle duvar kağıtları oluşturabileceğin bir APK. 14 farklı kategoride onlarca özlü söze ve özelleştirme seçeneğine sahip. Bu sözleri düzenleyebilir, efektler ekleyebilir, arka planları değiştirebilirsin. Galerindeki resimleri de kullanabilirsin.

  5. Tapet

    Tapet

    Tapet, telefonun ekranı özelleştirmeni sağlayacak onlarca duvar kağıdına sahip. Yenilerini indirebilir, istersen kendi zevkine göre düzenlemeler yapabilirsin. Şablonlardan yararlanabilir, renkleri değiştirebilir, efektler ekleyebilirsin. Tema değişim süresini ayarlayabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…