WhatsApp Plus Nedir, WhatsApp’tan Farkları Nelerdir?

whatsapp-plus-nedir

Kullanıcı sözleşmesiyle gündeme oturan popüler mesajlaşma uygulamasının Plus versiyonunu hiç duydun mu? Peki, resmi olmayan bu WhatsApp Plus nedir, asıl uygulamaya göre farkları nelerdir, biliyor musun? Farklı özelliklere sahip bu uygulamayı keşfetmek için hemen okumaya başla!

WhatsApp Plus Nedir?

WhatsApp Plus, arkadaşlarınla sohbet etmeni sağlayan, anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp gibi çalışan ve ek özelliklere sahip bir haberleşme aracı. WhatsApp’ın resmi olmayan bir kopyası. Resmi uygulamada olmayan bir dizi özelleştirme seçeneği sunuyor.

Özelleştirme seçenekleri arasında özellikle yeni temalar, arka planlar ve yazı tipleri yer alıyor. Bir dizi iyileştirmeye de sahip. Ne gibi farklılıkları var, değinelim:

WhatsApp Plus’ın WhatsApp’tan Farkları Nelerdir?

İki uygulama arasındaki farklara kısa kısa değinelim. WhatsApp Plus’a geçmeye değer mi daha net karar verebilirsin.

  • WhatsApp Plus, Google Play’de yer almıyor ve APK olarak kurman gerekiyor. Google Play’den indirilebilir versiyonundan daha sonra bahsedeceğiz.
  • WhatsApp’tan daha fazla özelleştirme seçeneğine sahip. Temaları, renkleri, yazı tiplerini, arka planları değiştirebilirsin. 700’den fazla tema seçeneğine sahip.
  • Üst menüyü, kişiler listeni, bildirimleri, widgetları istediğin görünüme göre gibi düzenleyebilirsin.
  • Resmi versiyonda olmayan birçok emojiyi ve çıkartmayı ekleyebilirsin.
  • Profil resmini gizleyebilirsin.
  • 4 taneye kadar çoklu hesap kullanabilirsin.
  • Önceden gönderilen mesajlarda silmeyi geri alma seçeneği sunuyor.

WhatsApp Plus Güvenli mi?

En temel kaygılardan bir tanesi güvenlik çünkü özgün sürüm üzerinde biri dizi değişiklik yapılarak geliştirilmiş bir uygulama. Bu da gizliliğin açısından sakıncalı sonuçlar doğurabilir.

WhatsApp sunucuları bu tür bir uygulama üzerinden gelen istekleri veya yapılan işlemleri güvenlik ihlali sayabilir. Her an iletişimini kesebilir ve uygulamayı kullanmanı yasaklayabilir.

WhatsApp bu tür uygulamaların Play Store’dan kaldırılmasını sağlamıştı. Ancak APK’lar halihazırda pek çok yerde bulunabiliyor. Güvenilir bir APK’yı bulup indirdiğinden emin olmalısın.

Uygulama mağazadan kaldırıldıktan sonra WhatsApp Plus’ın geliştiricisi, Telegram’ı baz alarak Plus Messenger’ı geliştirdi. Bu uygulamayı Google Play’de bulmak mümkün ve benzer özellikleri vaat ediyor.

WhatsApp tamamen ücretsiz bir uygulama ancak kimi değiştirilmiş WhatsApp uygulamaları para talebinde bulunabilir, bunlar için asla ödeme yapma.

Çok da güvenlik ve gizlilik takıntın yoksa tüm sorumluluğu üstlenerek uygulamayı indirip deneyebilirsin. Ancak unutma ki bir sorun yaşadığında mesaj geçmişine, yedeklerine, kişilerine erişmekte sıkıntı yaşayabilirsin.

WhatsApp Plus nedir, farkları nelerdir bahsettik. WhatsApp profiline ve durumuna kim bakmış nasıl anlaşılır, biliyor musun? AndroidListe‘den APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. whatsapp plus

    whatsapp plus

    WhatsApp Plus, özelleştirme seçenekleri ve ek işlevlerle WhatsApp’ı geliştirmek isteyenlere yönelik bir APK. Uygulamanın arayüzünü kişiselleştirebilmen için 700’den fazla tema, birçok renk ve yazı tipi ile geliyor. Emojilerin yanı sıra mesajlaşmayı ve kişilere erişimi hızlandırıyor.

  2. Plus Messenger

    Plus Messenger

    Kullanımı kolay ve ücretsiz Plus Messenger yardımıyla Telegram’a ek özellikler kazandırabilirsin. Uygulama, çoklu hesap desteği, sekmeli sohbet, sohbetleri farklı sıralama gibi seçeneklere sahip. Ana temayı ve sohbet baloncuklarını düzenleme gibi pek çok kişiselleştirme seçeneği de sunuyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…