Menü Planlama İçin Kullanabileceğin En İyi 5 Android Uygulama

menü-planlama

Ne pişirsem diye düşünmekten sıkıldın mı? Menü planlama için kullanabileceğin en iyi 5 Android uygulama seni bu dertten kurtaracak. Bu uygulamalarla ne pişireceğini önceden planlayabilir, öğünlerini günlük veya haftalık olarak düzenleyebilirsin. Sağlıklı beslenmek, mutfakta keyifli zaman geçirmek için hemen oku!

Menü Planlama Uygulamaları

Her gün hatta her öğün ne pişireceğini düşünmek biraz yorucu olabilir. Özellikle Koronavirüs salgını nedeniyle evde daha çok vakit geçirdiğimiz şu günlerde bu daha da yorucu olabilir.

Bunun yerine haftalık veya günlük olarak menülerini planlayarak daha düzenli ve sağlıklı bir yaşama adım atabilirsin. Alışverişini de planına göre yaparak alacaklarını unutma derdinden veya eksik malzeme sıkıntısından kurtulabilirsin.

Menü planlama konusunda sana yardımcı olabilecek en iyi Android uygulamaları listeledik. Yemek planlayıcı uygulamalar oldukça pratik çözümler sunuyor.

Menü Planlama İçin En İyi 5 Android Uygulama

Menü planlama uygulamaları, her öğün ne pişireceğini önceden düzenlemeni sağlıyor. Menülerine göre alışveriş yapmanı hatta yemek tarifleri bulmanı sağlıyor.

Diyet yapmana ve sağlıklı beslenmene yardımcı olacak Lifesum ile başlıyoruz.

Alışveriş listesi ve tarifleri ile Yummly listemizde.

Mealime, öğünlerini sağlıklı bir şekilde planlamana yardımcı olacak.

Çoklu çözümler sunan Food Planner, başarılı bir öğün planlayıcı.

Son öğün planlama uygulamamız ise Plan Meals.

Öğünlerini planlamadan önce en iyi 5 yemek tarifi uygulaması listemize de göz atmayı unutma!

Menü planlama konusunda sana yardımcı olacak öğün planlayıcı uygulamaları aşağıda bulabilirsin. Konuyla ilgili düşüncelerini, varsa sorularını Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Lifesum: Healthy lifestyle app

    Lifesum: Healthy lifestyle app

    Lifesum, sağlıklı beslenme öğün ve menü planlama için bir dizi araç sunuyor. Kilo vermeni sağlayacak diyetlerin ve çeşitli fitness egzersizlerinin yanı sıra sağlıklı yeme içme alışkanlıkları edinmeni sağlıyor. Haftalık olarak menülerini planlayabilir, kalori miktarını takip edebilirsin. Tarifler de bulabilirsin.

  2. Yummly Recipes & Shopping List

    Yummly Recipes & Shopping List

    Birçok işlevi tek elden gerçekleştirebileceğin Yummly Recipes & Shopping List, her zevke hitap eden, 1 milyondan fazla yemek tarifi sunmasının yanı sıra öğün planlama konusunda da sana yardımcı oluyor. Menülerin için gerekli olan malzemeler için alışveriş listesi de oluşturabilirsin.

  3. Mealime - Healthy Meal Plans

    Mealime – Healthy Meal Plans

    Mealime, sağlıklı menüler oluşturmana yardımcı olacak bir öğün planlayıcı. Menülerini zevkine ve yaşam tarzına uygun bir şekilde oluşturabilirsin. Adım adım uygulayabileceğin pratik yemek tarifleri sunuyor. Alışveriş listesi oluşturabilir ve menü önerileri alabilirsin.

  4. Food Planner

    Food Planner

    Food Planner, günlük menü planlama yapmana, bunları bulutta depolamana ve tüm cihazlarınla eşitlemene imkan tanıyan bir öğün planlayıcı. Alışveriş listesi özelliğine sahip. Yemek tarifleri de bulabilirsin. Yiyeceklerin besin değerlerini de öğrenebilirsin.

  5. Plan Meals - MealPlanner

    Plan Meals – MealPlanner

    Plan meals ile öğün planlama kolay ve eğlenceli hale geliyor. Hafta hafta menülerini planlayabilir, ne zaman ne yiyeceğini görebilirsin. Tarifler ekleyebilir, bu tarifleri ve menü planlarını diğer insanlarla paylaşabilirsin. Düzenli beslenmene ve ailende herkesin neyi ne zaman yiyeceğini bilmesini sağlar.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…