Apple AirPods Android Telefona Nasıl Bağlanır?

airpods-android-telefona-nasıl-bağlanır

Apple AirPods ve AirPods Pro’nun, Android cihazlarda çalıştığını biliyor muydun? Hiç şaşırma, Android’in esnek yapısı bunu mümkün kılıyor. AirPods Android telefona nasıl bağlanır öğren, bu harika kablosuz kulaklıkları cihazına bağlayıp müzik dinlemenin veya konuşmanın keyfini yaşa. Detaylar için hemen oku!

Apple’ın kablosuz kulaklıkları AirPods ve AirPods Pro, kullanım kolaylığı nedeniyle pek çok kişinin tercihi. Uzun süren pil ömrü, kolayca şarj edilmesi ve birçok cihazla uyumlu olması popülerliğini artırıyor.

AirPods Android Telefona Bağlanır mı?

iPhone telefonum yok ki nasıl kullanayım diye sakın düşünme. AirPods’u kullanmak için illaki iPhone telefonun veya Apple bir cihazın olmak zorunda değil.

AirPods kablosuz kulaklıklar, marka veya modele bakmaksızın birçok Android akıllı telefonda kullanabileceğin iyi birer seçenek.

Bağlantı için tek ihtiyacın olan cihazında çalışan bir Bluetooth. Bu sayede sen de kullanımı kolay bu kulaklıkları Android telefonun veya tabletin ile birlikte kullanabilirsin.

Peki, AirPods Android telefona nasıl bağlanır? Bugünkü makalemizde bu konuyu ele alacak en pratik yolu sunacağız. Detaylar hemen aşağıda seni bekliyor!

AirPods Android Telefona Nasıl Bağlanır?

airpods-android-telefona-nasıl-bağlanır

Şimdi AirPods’u Android telefona bağlayalım. AirPods’u kutusundan çıkarma ve şarjının dolu olduğundan emin ol. Sonrasında ise aşağıdaki adımları sırasıyla yap.

1- AirPods kutusunun arkasında bulunan düğmeye basarak açılmasını sağla. Açıldığında kutuda beyaz bir LED lambanın yandığını göreceksin. Bu cihazın eşleştirme için hazır olduğu anlamına gelir.

2- Android telefonundan Bluethooth ayarlarına git. Bluetooth’u aç, cihazını keşfedilebilir hale getir veya kullanılabilir/yeni cihazlar bölümüne bak.

airpods-android-telefona-nasıl-bağlanır

3- Eşleştirilebilecek cihazlar arasında AirPods gösterilmeli ve eşleşmeyi onayla. AirPods’un kutusunda beyaz ışığın hala yandığından emin ol. Bağlantı kuramazsan işlemleri hızlı bir şekilde tekrarla.

Artık AirPods ile kolaylıkla müzik dinleyebilir veya konuşma yapabilirsin. Ancak AirPods’un Apple cihazlar için geliştirildiğini unutma.

Kulaklığı çıkardığında müziği durdurma, Siri’yi çalıştırma, cihaz üzerinden kulaklık şarjını takip etme gibi AirPods’un bazı özellikleri maalesef Android’de kullanılamıyor.

Bu özellikleri ve daha fazlasını iOS‘da olduğu gibi kullanmak istersen Podroid uygulamasını deneyebilir, AndroidListe‘den bu uygulamayı indirebilirsin.

Bluetooth ile Wi-Fi paylaşma nasıl yapılır, biliyor musun?

AirPods Android telefona nasıl bağlanır ile ilgili sorularını veya düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Podroid (Using Airpod on android like iphone)

    Podroid (Using Airpod on android like iphone)

    Podroid uygulaması, Apple’ın popüler kablosuz kulakları AirPods ve AirPods Pro’yu Android’de iPhone’da olduğu gibi kullanmanı sağlayan yardımcı uygulama. Şarjı gösterme, kulaklık çıktığında müziği kesme, ses açma/kapama, ileri-geri yapma gibi birçok özellik sunuyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…