En İyi Emlak Uygulamaları ile Hayalindeki Eve Sahip Ol!

en-iyi-emlak-uygulamaları

Ev satın almak veya kiralamak mı istiyorsun? Nereden başlayacağını bilmiyor musun? En iyi emlak uygulamaları, hayalindeki eve kavuşmanı sağlayacak. Seni kapı kapı dolaşmak ve onca zahmetten kurtaracak bu uygulamaları keşfetmek, en iyi fiyata muhteşem bir ev bulmak için hemen oku!

Ev satın almak ve kiralamak elbette zahmetli bir süreç. Ya emlakçı emlakçı gezecek ya da kapı kapı dolaşacaksın. İşlerini bir nebze olsun kolaylaştıracak, seni bir emlak avcısına dönüştürecek Android uygulamaları var.

En İyi Emlak Uygulamaları ile Hayalindeki Evi Bul

Gayrimenkul aramayı sağlayan Emlak uygulamaları, hayatımızı oldukça kolaylaştıran mobil yazılımlar. Bu uygulamaları deneyerek kendine bir rota belirleyebilir, fiyat aralıklarını öğrenebilir, popüler semtleri keşfedebilirsin. Hatta mevcut projelere göz atabilirsin.

Bu uygulamalar ile evin resimlerine bakabilir, harita üzerinde konumunu görebilir hatta konumuna göre sana en yakın ilanlara bakabilirsin.

En iyi Android uygulamalardan oluşan listemiz Türkiye’nin önde gelen emlak ilan sitesi Sahibinden.com ile başlıyor.

Farklı web sitelerindeki ilanları bir araya getiren Trovit Emlak listemizde.

Yakın çevrende emlak aramanı Emlakjet kolaylaştırıyor.

Zingat uygulaması ile ev bulmakla kalmaz kendi evinin değerini dahi öğrenebilirsin.

Hürriyet Emlak ile Hürriyet gazetesinin ilanlarına ulaşabilirsin.

En iyi emlak uygulamaları aşağıda seni bekliyor. Ancak İnternet’ten eşya satmak için en iyi 5 Android uygulamaya da göz atmayı unutma!

Konuyla ilgili düşüncelerini, varsa sorularını Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et.

  1. sahibinden.com

    sahibinden.com

    Sahibinden.com binlerce gayrimenkul ilanı ile hayalindeki evi kolayca bulmanı sağlayacak. Müstakil ev, yazlık, villa, stüdyo daire gibi onlarca farklı kategoride detaylı arama yapabilir, ilan sahipleri ile iletişime geçebilirsin. Yeni başlayan projelere göz atabilirsin.

  2. Trovit Emlak Ilanları

    Trovit Emlak Ilanları

    Trovit Emlak, farklı sitelerde yer alan satılık veya kiralık ev ilanlarını bir araya getiren, tek elden bakmanı sağlayan bir platform. İlgilendiğin bölgeyi harita üzerinde seçebilir, gelişmiş filtreleri uygulayabilirsin. Beğendiğin bölgedeki en yeni ilanları takip edebilirsin.

  3. Emlakjet

    Emlakjet

    Sen hayalindeki evi düşün Emlakjet ile bul. Evin metroya ya da okula yakın mı olsun yoksa şu an yaşadığın çevrede bir ev mi arıyorsun? Gelişmiş filtreler ile en iyi evi bulmana yardımcı olacak. Emlak piyasası ile ilgili verilere, analizlere ve bültenlere de göz atabilirsin.

  4. Zingat

    Zingat

    Zingat ile daire, konut, arsa, iş yeri gibi satılık veya kiralık emlak ilanlarını inceleyebilirsin. Bölge raporlarına bakabilirsin. Harita üzerinde istediğin konumu çizerek aradığın evi kolayca bulabilirsin. İstersen Bana Ev Bul seçeneğini kullanarak emlak danışmanlarından yardım alabilirsin.

  5. Hürriyet Emlak

    Hürriyet Emlak

    Hürriyet Emlak ile sahibinden binlerce ev ilanına göz atabilir, hayalini kurduğun eve kavuşabilirsin. İstersen emlak projelerine bakabilirsin. Akıllı arama özelliğini kullanarak aradığın evi kolayca bulabilirsin. Aramanı kaydederek her seferinde tekrar yazmaktan kurtulursun.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…