WhatsApp Oturum Kapatma ile Tüm Cihazlardan Nasıl Çıkılır?

whatsapp-oturum-kapatma

WhatsApp Web kullanıyor musun? Zaman zaman oturumlarını açık unuttuğun oluyor mu? Güvenliğini için tüm cihazlarından çıkış yapmalısın. WhatsApp oturum kapatma, sana bu konuda yardımcı olacak. Oturumun açık kaldığı bilgisayar, tablet gibi cihazlardan kolayca nasıl çıkacağını öğrenmek için hemen okumaya başla!

Android telefonlarda kullanabildiğimiz WhatsApp artık farklı platformlarda da kullanılabiliyor. Bunlardan biri de web tarayıcı üzerinden kullanmayı sağlayan WhatsApp Web. Uygulamanın masaüstü sürümü de yayımlanmış durumda.

Evde, ofiste veya bir kafede WhatsApp Web’i kullanıp açık unutabilir, özel yazışmalarının okunmasına neden olabilirsin. Bunu önlemin yolu WhatsApp oturum kapatma. Telefonun sana bu konuda çok yardımcı olacak.

Öncelikle WhatsApp Web’den nasıl çıkış yapılır ele alacak sonrada tüm cihazlarında açık olan oturumlarını nasıl kapatabileceğinden bahsedeceğiz.

WhatsApp Web’den Çıkış Yapma

WhatsApp Web’i kullandıktan sonra çıkış yapmak güvenliğin ve gizliliğin açısından önemli. Sadece pencereyi kapatmak oturumdan çıkmana yeterli olmaz. Bilgisayarından yani web tarayıcısında bunu nasıl yapacağına değinelim.

WhatsApp Web’den çıkış yapma adımları:

1- Sohbet ekranında profil resminin sağ tarafındaki üç noktaya dokun.

whatsapp-oturum-kapatma

2- Çıkış seçeneğine tıkla.

whatsapp-oturum-kapatma

3- Oturumun kapanacak ve QR kodunu taratman gereken sayfaya yönlendirileceksin. Artık pencereyi kapatabilirsin.

whatsapp-oturum-kapatma

Bu yalnızca bu cihazda oturumunu kapatmanı sağlar. Ancak diğer cihazlar hala oturumun açık olabilir.

WhatsApp Oturum Kapatma ile Tüm Cihazlarından Çık

Cep telefonunda yer alan WhatsApp uygulaması sayesinde oturum açtığın tüm cihazlardan çıkabilirsin. Aşağıda bahsedeceğimiz adımları yaparak oturumlarını açık unutsan dahi hepsini kapatabilirsin. Bunun için:

1- WhatsApp’ı aç. Sağ üst köşedeki üç noktaya dokun.

whatsapp-oturum-kapatma

2- WhatsApp Web’e dokun.

whatsapp-oturum-kapatma

3- Giriş yaptığın ve oturum açık olduğu cihazlar listelenecek.

4- Tüm cihazlardan çık seçeneğine dokun.

whatsapp-oturum-kapatma

5- Çıkış’a basarak işlemini onayla.

whatsapp-oturum-kapatma

Bu sayede bilgisayarın başına oturmadan, tarayıcıya giriş yapmana gerek kalmadan tüm açık oturumlarını kapatabilir, çıkış yapabilirsin.

WhatsApp Web koyu tema da yeni özelliklerden, mutlaka incele.

WhatsApp oturum kapatma ile ilgili düşüncelerini, varsa sorularını Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü arama yapabilir ve arkadaşlarınla sesli mesajlarvideolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …