WhatsApp Web Koyu Tema Nasıl Etkinleştirilir?

whatsapp-web-koyu-tema

WhatsApp Web’i karanlık mod ile kullanmak ister misin? Uzun süredir beklenen özellik en sonunda geldi. WhatsApp Web koyu tema nasıl etkinleştirilir, adım adım açıklıyoruz. Popüler mesajlaşma uygulamasının klasik renkleri yerine daha koyu tonlarda kullanacaksın. Detayları öğrenmek için hemen okumaya başla!

Koyu tema, tüm dünyada oldukça popüler ve gündemde. Kullanıcıların karanlık mod beklentisi Android uygulamalardan sonra bu uygulamaların web sürümlerine de yansımış durumda.

Facebook yeni tasarımında karanlık modu eklenmişti. Bu akımdan geri kalmak istemeyen WhatsApp’ta harekete geçti.

Android uygulama için WhatsApp koyu tema daha önce duyurulmuştu ve nasıl yapacağından bahsetmiştik. Artık karanlık mod, uygulamanın web sürümüne de geldi. Bugün bunu bilgisayar tarayıcında nasıl etkinleştireceğini anlatacağız.

WhatsApp Web Koyu Tema Nasıl Açılır?

Öncelikle WhatsApp’ın web sürümüne giriş yapmalısın. Tarayıcından web.whatsapp.com adresine gir. Giriş sırasında QR kodunu uygulama üzerinden okutmayı unutma.

Koyu temayı etkinleştirmek için:

1- Giriş yaptıktan sonra sol üst köşedeki üç noktaya tıkla.

whatsapp-web-koyu-tema

2- Açılan menü seçeneklerinden Ayarlar’a gir.

whatsapp-web-koyu-tema

3- Ayarlar’dan Tema bölümüne tıkla.

whatsapp-web-koyu-tema

4- Tema Seç açılır penceresinden Koyu seçeneğini işaretle ve Tamam de.

whatsapp-web-koyu-tema

Artık koyu tonların hakim olduğu bir sayfada mesajlaşacaksın.

whatsapp-web-koyu-tema

Bu yeni tema hoşuna gitmezse yukarıdaki işlemleri tekrarlayıp son aşamada Açık seçeneğini işaretlemen yeterli olacaktır.

Android uygulamada WhatsApp koyu tema nasıl yapılır bu hikayeyi izleyerek kolayca öğrenebilirsin.

Karanlık mod veya koyu tema sahibi en iyi Android uygulamaları keşfettin mi?

WhatsApp web koyu tema ilgili düşüncelerini, varsa sorularını Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü arama yapabilir ve arkadaşlarınla sesli mesajlarvideolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …