Facebook Kişiler Telefon Rehberinden Nasıl Yüklenir ve Facebook’tan Nasıl Silinir?

facebook-kişiler

Bu devasa sosyal ağda tanıdığın kişileri kolayca bulmak ister misin? Facebook kişiler telefon rehberinden kolayca yüklenebiliyor. Uygulama bunu otomatikleştiren bir işleve sahip. Birkaç ayarla Facebook kişi listene yükleme yapabilir veya dilersen bu kişileri silebilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için hemen oku!

Facebook Kişiler

Sosyal ağ lideri Facebook, gerçek hayatta tanıyor olabileceğin kişileri önermede inanılmaz derecede başarılı işler çıkarabiliyor. Ancak gözden kaçan kişiler elbette oluyor.

Bu gözden kaçan kişileri telefon rehberini kullanarak kolaylıkla yapabilirsin. Facebook kişileri yüklemeyi otomatikleştiren bu işlevi nasıl çalışıyor, istediğinde bu kişileri nasıl silebilirsin, anlamak için okumaya devam et.

Facebook Kişiler Telefon Rehberinden Nasıl Yüklenir?

Yapacağın ayarlama ile telefon rehberindeki kişiler listen otomatik olarak eklenecek. Yeni ve güncellenen kişiler sürekli olarak yüklenmeye devam edecek.

Facebook, telefon rehberindeki kişileri baz alarak sana yeni arkadaşlar önermeye devam edecek. Bu kişiler, Arkadaş Ara (uygulamada Menü > Arkadaş)  bölümünde gözükmeye başlayacak.

Facebook kişiler telefon rehberinden şu şekilde yüklenir:

1- Facebook uygulamasını aç. Sağ üst köşedeki üç çizgili menüye tıkla.

facebook-kişiler

2- Ayarlar ve Gizlilik’ten Ayarlar’a gir.

facebook-kişiler

3- Medya ve Kişiler bölümüne dokun.

facebook-kişiler

4- Sürekli Kişi Yüklemesi seçeneğindeki imleci sağa kaydırarak .

facebook-kişiler

5- Açılan ekrandan Başla seçeneğine dokun ve Facebook uygulamasının kişilerine erişmesine İzin ver.

facebook-kişiler

6- Kişilerin senkronize edilecek. Ekle veya kaldır seçeneklerini kullanarak telefon rehberindeki kişilerden Facebook arkadaş listesine eklemek istediğin kişileri seç.

facebook-kişiler

7- Rehberindeki kişilerin önerilmesini ve güncellenmesini istemiyorsan Sürekli Kişi Yüklemesi seçeneğinin yanındaki imleci sola çekerek kapat.

facebook-kişiler

Aynı işlemi Facebook Lite’ta yapmak için menüden Ayarlar > Medya Kişiler > Kişi Yükleme seçeneğini açıp kapatarak da yapabilirsin.

facebook-kişiler

Facebook Kişiler Rehberden Eklendikten Sonra Nasıl Silinir?

Fikrini değiştirdiğinde yani artık rehberindeki kişilerin Facebook’a yüklenmesini istemiyorsan atman gereken bazı adımlar var.

Öncelikle yukarıda 7. maddede belirttiğimiz gibi Facebook’tan Sürekli Kişi Yüklemesi, eğer Facebook Lite kullanıyorsan Kişileri Yükleme seçeneğini kapatmalısın.

Daha sonra yüklemiş olduğun mevcut kişileri silmek için web tarayıcından Kişileri Yükleme ve Yönetme ekranına gir. Rehberinden yüklediğin kişileri bu sayfada göreceksin. Tüm Kişileri Kaldır seçeneğine dokun.

facebook-kişiler

Aynı sayfada Messenger aracılığıyla yüklediğin kişileri de silebilirsin. Sayfanın altında yer alan Messenger’da Yüklediğin Kişileri Gör seçeneğine tıkla. Açılan listede Tüm Kişileri Sil’e dokunduğunda yüklediğin kişiler kaldırılacak.

facebook-kişiler

Facebook arkadaş listesi gizleme özelliğine de sahip, hiç denedin mi?

Facebook kişiler telefon rehberinden nasıl yüklenir ile ilgili düşüncelerini varsa sorularını Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et.

  1. Facebook

    Facebook

    Facebook hesabını mobil olarak yönetebilir, profilini güncelleyebilirsin. Resim ve video paylaşabilir, arkadaşlarına göz atabilir, bildirimler alabilirsin. Tüm ağını takip edebilir, beğenebilir, yorum yazabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …