WhatsApp Sesli Mesajları Nereye Kaydediyor? Android’de Kolayca Bul!

whatsapp-sesli-mesajları-nereye-kaydediyor

Yazışmanın dışında sesli mesajlar da gönderiyor musun? Peki, Android telefonunda WhatsApp sesli mesajları nereye kaydediyor? Sen de telefonunda bu mesajları bir türlü bulamıyor musun? Bu bloğu okuyarak sesli mesaj dosyalarına kolayca erişebilir hatta paylaşabilirsin. Nasıl mı yapacaksın, hemen okumaya başla!

Popüler mesajlaşma uygulaması pek çok şeyi paylaşmana imkan tanıyor. Sadece yazılı mesajlar değil sesli mesajlarda gönderip alabilirsin. Oldukça da pratik bir iletişim yöntemi.

Daha önce kimseye çaktırmadan WhatsApp sesli mesaj nasıl dinlenir, değinmiştik.

Peki WhatsApp sesli mesajları nereye kaydediyor? Android telefonun klasör ve dosyaları arasında kaybolmamak için nereye bakman gerektiğini okumaya devam ederek öğrenebilirsin.

WhatsApp Sesli Mesajları Nereye Kaydediyor?

WhatsApp aldığın tüm dosyaları cihazının dahili hafızasında depolar. Doğru yere bakarak istediğin dosyaları kolayca bulabilirsin.

Sesli mesaj dosyalarını bulmak için bir dosya yöneticisi kullanmalısın. Cihazında hazır yüklü bulunan bir dosya yöneticisini de kullanabilirsin. Yoksa veya yetersiz olduğunu düşünüyorsan Google Files uygulamasını tercih edebilirsin.

Şimdi diğer adımlara bakalım.

1- Dosya Yöneticisi uygulamanı aç.

2- Dahili Depolamaya gir.

whatsapp-sesli-mesajları-nereye-kaydediyor

3- WhatsApp klasörünü bul ve tıkla. Dosyalarını alfabetik olarak sıralayabilir veya arama özelliğini kullanarak bulabilirsin.

whatsapp-sesli-mesajları-nereye-kaydediyor

4- WhatsApp klasörü içerisinde Media klasörüne gir.

whatsapp-sesli-mesajları-nereye-kaydediyor

5- Media klasöründe WhatsApp Voice Notes klasörüne dokun.

whatsapp-sesli-mesajları-nereye-kaydediyor

6- Sesli mesajın tarihini hatırla çünkü ses dosyası için aynı tarihli bir klasör oluşturulur.

whatsapp-sesli-mesajları-nereye-kaydediyor

7- Sesli mesaj dosyalarını bu klasörün içinde bulacaksın.

whatsapp-sesli-mesajları-nereye-kaydediyor

Alınan ve gönderilen dosyalar burada tutulur. Buradaki dosyaları dinleyebilir veya tekrar paylaşabilirsin.

WhatsApp sesli mesajları nereye kaydediyor sorusunun cevabı aslında bu kadar basit. WhatsApp sesli mesaj yazıya çevirme nasıl yapılır, biliyor musun?

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü arama yapabilir ve arkadaşlarınla sesli mesajlarvideolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…