WhatsApp Otomatik Mesaj Silme ile Gruplara Nefes Aldıracak

whatsapp-otomatik-mesaj-silme

Sen de WhatsApp gruplarını kullanıyor musun? Ancak grup sohbetlerinden gelen yığınla mesaj ve medyadan sıkıldın mı? WhatsApp otomatik mesaj silme ile seni bu dertten kurtaracak. Yeni bir özellik üzerinde çalışılıyor, şimdilik gruplar biraz olsun nefes alabilecek. Detaylar için hemen oku!

WhatsApp Otomatik Mesaj Silme ile Yığın Mesajlardan Kurtul!

Gün geçmiyor ki WhatsApp yeni bir özellik duyurmasın. Beta versiyonunda yeni bir özellik denendiği ortaya çıktı.

WhatsApp otomatik mesaj silme üzerinde çalışıyor. Elbette şimdilik sadece test aşamasında. Net olarak duyurulmuş değil. Bireysel tüm sohbetler için düşünülürken öncelikle gruplarla sınırlı olacağı anlaşılıyor.

Bu özelliğe biraz daha yakından bakalım.

WhatsApp Otomatik Mesaj Silme Ne Vadediyor?

Aslında kendini silen mesaj özelliği Android’de ilk değil. Pek çok uygulama da zaten bu var. Özellikle Snapchat’te mesajlar belli bir süre sonra siliniyor ve arşivlenmiyor.

Günün birinde yazdıklarının başına iş açmamasını dileyenler için iyi bir özellik. Snapchat bu konuda oldukça başarılı. WhatsApp ne kadar başarılı olacak bekleyip göreceğiz.

Bir de kendini silen hikayeler özelliği var ancak bu otomatik mesaj silmeden farklı. Çünkü hikayeler veya durumlar 24 saat sonra kayboluyor.

WhatsApp’ta düşünülen, mesajların belirli zaman aralıklarında otomatik olarak silinebilmesi. Bu ayarlamayı da grup yöneticisi yapacak. Grup yöneticisi, 1 saat, 1 gün sonra gibi farklı zaman dilimlerinden birini seçerek gönderilen mesajın ve medyaların silinmesini sağlayacak.

whatsapp-otomatik-mesaj-silme

Bu özellikle gruplarda mesajların birikmesini önleyecek. Haliyle de depolamadan tasarruf sağlanmış olacak. Telefonun hafızasında grup sohbetleri daha az yer kaplayacak. Grupta paylaştıklarının unutulup gitmesini isteyenler için de iyi bir seçenek.

WhatsApp otomatik mesaj silme ile ilgili en güncel bilgileri almak için takipte kal. WhatsApp sohbeti dışa aktar ne demek biliyor musun?

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, yepyeni oyunlar keşfetmek için Android Hikayeler‘e göz at. Facebook sayfamızdan bizi takip et.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü sohbet edebilir ve arkadaşlarınla videolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade ve çıkartma da cabası.

TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?
TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?

İzlediğin ve hoşuna giden bir ürünü anında satın almak ister misin? TikTok Shop ile artık bu mümkün. Videosunu izlediğin bir ürünü başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan TikTok’tan satın alabilirsin. Platformun bu alışveriş özelliği hakkında bilgi almak için okumaya devam et! …

Instagram bağlantı geçmişi nasıl kapatılır?
Instagram bağlantı geçmişi nasıl kapatılır?

Tıkladığın bağlantıların, ziyaret ettiğin linklerin, Instagram’da belirli bir süre saklandığını biliyor musun? Dilersen Instagram bağlantı geçmişini kapatabilirsin. Bir nebze olsun takip edilmekten kurtulabilirsin. Nasıl yapılır öğrenmek ve daha fazlası için okumaya devam et!…

Tiktok AI Song özelliği Android’de nasıl kullanılır?
Tiktok AI Song özelliği Android’de nasıl kullanılır?

Kendi şarkılarını oluşturarak sosyal medyada farkını konuşturmak ister misin? TikTok AI Song özelliğiyle kendi şarkılarını besteleyip söyletebilir ve videolarında kullanabilirsin. Test aşamasındaki bu özellik neler getiriyor ve nasıl kullanılır keşfetmek için okumaya devam et…

Instagram uçtan uca şifreleme nasıl açılır?
Instagram uçtan uca şifreleme nasıl açılır?

Daha güvenli ve gizli bir şekilde sohbet etmek ister misin? Instagram uçtan uca şifreleme ile herhangi bir mesajlaşma uygulamasına gerek duymadan artık sohbet edebileceksin. Tek yapman gereken uçtan uca şifrelemeyi açmak. Nasıl etkinleştirilir öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram yapay zeka sohbeti nasıl oluşturulur?
Instagram yapay zeka sohbeti nasıl oluşturulur?

Sana tavsiyelerde bulunabilecek ve yeni fikirler keşfetmeni sağlayacak bir sohbet arkadaşı ister misin? Instagram yapay zeka sohbeti ile kimseye gerek duymadan birçok bilgi edinebilir, yeni şeyler keşfedebilir biraz da eğlenebilirsin. Nasıl mı, detaylar için okumaya devam et!…