2020’nin Android İçin En İyi 5 Maç Sonuçları ve Spor Haberleri Uygulaması: Mackolik, 365Scores

en-iyi-maç-sonuçları-spor-haberleri-uygulaması

Takımınla ilgili haberleri ve maç sonuçlarını anında öğrenmek ister misin? 2020’nin en iyi 5 maç sonuçları uygulaması ile skorları öğrenebilir, spor haberleri okuyabilirsin. Futbol, basketbol, voleybol gibi birçok sporla ilgili Android cihazında kullanabileceğin en iyi uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

En İyi 5 Maç Sonuçları ve Spor Haberleri Uygulaması 2020

Futbola, basketbola veya herhangi bir spora gönül verenler, takımlarıyla ilgili son gelişmeleri anında öğrenmek, maç sonuçlarını her an takip etmek istiyor.

Sen de bu kişilerden biriysen cep telefonundan yerel liglerden dünya liglerine kadar maç skorlarını takip edebilirsin. Son dakika transferlerini ve maç yorumlarını okuyabilirsin.

Tek yapman gereken bir tane en iyi maç sonuçları uygulaması edinmek. Ama burada tam 5 uygulama bulacaksın.

En İyi 5 Maç Sonuçları ve Spor Haberleri Uygulaması Listesi

AndroidListe, yepyeni bir liste ile daha karşında. En iyi spor haberleri uygulaması hangisi soruna da cevap bulacaksın.

Mackolik ile canlı sonuçları anında öğrenebilirsin.

365Score, farklı spor dallarında sonuçları ve en son gelişmeleri takip edebilirsin.

Onefootball ile dünya futbol ligleri artık cebinde.

SofaScore, neredeyse tüm spor dallarını sunuyor.

beIN Sports TR, Lig TV maç özetlerini izleyebilirsin.

En iyi 5 maç sonuçları ve spor haberleri uygulaması bu yıl sporla daha çok ilgilenmeni sağlayacak. En iyi 5 fitness uygulaması ile forma gir.

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, muhteşem Android Hikayeler‘e göz at. Facebook sayfamızdan bizi takip et.

  1. Mackolik Canlı Sonuçlar

    Mackolik Canlı Sonuçlar

    Maçkolik maç sonuçları uygulaması futbol ve basketbol liglerini takip etmeni, canlı skorları öğrenmeni sağlıyor. Takımınla ilgili bilgileri alabilir, puanlar ve fikstürü inceleyebilirsin. Karşılaştırmalar yapabilir, İddaa programına bakabilir, oranları görebilirsin.

  2. 365Scores Canlı Skor

    365Scores Canlı Skor

    365Scores ile 10 farklı spor dalında maç sonuçlarını canlı izleyebilir, sevdiğin takımla ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Hem yerel hem de dünyadan spor gazetelerinden güncel haberleri, maç özetlerini, istatistiki bilgileri takip edebilirsin.

  3. Onefootball - Futbol sonuçlar

    Onefootball – Futbol sonuçlar

    Onefootball, futbol tutkunları için geliştirilen özel bir maç skorları uygulaması. Sevdiğin takımı ve oyuncuyu takip edebilirsin. Turnuva ve şampiyonaları izleyebilir, haberleri ve yorumları okuyabilirsin. Son dakika gelişmelerini anlık bildirimlerle alabilirsin.

  4. SofaScore Canlı skor Sonuçları

    SofaScore Canlı skor Sonuçları

    SofaScore ile futboldan buz hokeyine kadar dünyadan ve Türkiye’den farklı spor liglerini takip edebilirsin. Zengin spor dalı seçeneği, yerel turnuvalara kadar detaylı maç sonuçları ile kullanışlı bir uygulama. Takımlar ve maçlarla ilgili istatistikler ve çok daha fazlası.

  5. Lig TV

    Lig TV

    LigTV’nin resmi Android uygulaması beIN Sports TR ile futboldaki gelişmeleri takip edebilirsin. Ulusal liglerin yanı sıra Avrupa liglerini de takip edebilirsin. Canlı skorları alabilir, maç özetlerini izleyebilir, yorumlara bakabilir, İddaa maçlarını kontrol edebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…