WhatsApp Arama Geçmişi Silme Nasıl Yapılır?

whatsapp-arama-geçmişi-silme

WhatsApp’ı sadece mesajlaşmak için değil, arama yapmak için de kullanıyor musun? WhatApp arama geçmişini silmek ister misin? Bunu, tek tek veya topluca arama kayıtlarını silerek yapabilirsin. Sesli ve görüntülü arama geçmişini nasıl sileceğini adım adım öğrenmek için hemen okumaya başla!

WhatsApp Arama Geçmişi Silme Resimli Anlatım

Günümüzde pek çok insan WhatsApp’ı sadece mesajlaşmak için kullanmıyor, uygulama üzerinden görüntülü ve sesli arama da yapıyor. Sen de onlardan biri misin?

Sesli ve görüntülü arama kaydetme şansın var. Dilersen bu arama kayıtlarını silebilirsin. Bunun için ek bir uygulamaya ihtiyacın yok.

Atacağın birkaç adımla tek tek veya topluca WhatsApp arama geçmişini silebilirsin.

Topluca WhatApp Arama Geçmişi Nasıl Silinir?

Topluca WhatsApp arama geçmişi silme yani bütün kayıtları seçip silebilirsin. Bu sayede arama kayıtlarını sıfırlamış olursun.

Topluca arama geçmişini silmek için:

1- Uygulamayı aç.

2- Aramalar sekmesine git.

3- Sağ üst köşedeki üç noktalı menü simgesine tıkla.

whatsapp-arama-geçmişi-silme

4- Arama Kayıtlarını Sil seçeneğine dokun.

whatsapp-arama-geçmişi-silme

5- Ekrana çıkan mesajı TAMAM diyerek oyla ve silme işlemini gerçekleştir.

whatsapp-arama-geçmişi-silme

Tek Tek WhatsApp Arama Geçmişi Nasıl Silinir?

Geçmiş arama kayıtlarını tek tek uygulama üzerinden kolayca silebilirsin. Bunun için:

1- Uygulamayı aç.

2- Aramalar sekmesine git.

3- Silmek istediğin arama kaydının üzerine parmağını basılı tut.

4- Seçili arama kaydının üzerinde bir tik işareti belirecek ve üstte bir çöp sepeti simgesi çıkacak. Kaydı silmek için bu çöp sepeti simgesine dokun.

whatsapp-arama-geçmişi-silme

Burada birden fazla seçim yapıp silebilirsin.

Buradaki adımları kolayca takip etmek ve uygulamak istersen bu Android öğreticiyi izleyebilirsin.

WhatsApp arama geçmişi silme bu kadar kolay. Gruplarından ve sohbetlerinden WhatApp medya silme nasıl yapılır, biliyor musun? Okumanı şiddetle tavsiye ederiz.

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir ve Android Hikayelere göz at.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesaj atabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden sohbet edebilir ve arkadaşlarına videolar, resimler, sesli mesajlar gönderebilirsin. Yüzlerce ifade kullanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…