WhatsApp Yeni Özellik: Android’de Çağrı Bekletme Dönemi

whatsapp-yeni-özellik-çağrı-bekletme

WhatsApp ile sadece mesajlaşmıyor, görüşme de yapıyorsan işte sana süper bir haber. WhatsApp yeni bir özellik duyurdu: çağrı bekletme. Telefonundan alışık olduğunu bu özellik artık kullanımda. Arama bekletme özelliğini nedir, farkı var mı, nasıl kullanılır öğrenmek için hemen okumaya başla!

WhatsApp Yeni Özellikler Sunmaya Devam Ediyor: Çağrı Bekletme

En popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özellikler duyurmaya devam ediyor. Pek çok WhatsApp alternatifi olmasına rağmen sunduğu özellikler ile alanında hala lider uygulama.

WhatsApp’ta sesli ve görüntülü konuşma uzun süredir yapılabiliyor. Herkesi sevindirecek arama bekletme özelliğinin detaylarına bakalım.

WhatsApp Çağrı Bekletme Özelliği Nasıl Kullanılır?

Bu son güncelleme ile arama bekletme özelliğine kavuşan WhatsApp’ta daha önce çağrı geldiğinde neler olduğunu hatırlayalım.

Önceden WhatsApp ile sesli veya görüntülü görüşme yaparken seni arayan kişi telefon çalma sesini duyuyor ve senin bir görüşme yaptığını biliyordu. Sen bir başkasıyla görüşürken gelen bu çağrıdan haberin olmuyordu ta ki görüşmeyi bitirdiğinde sana bildirim gelene kadar.

Bildirim geldiğinde ancak sen konuşurken birinin seni aradığını öğrenebiliyordun haliyle de daha sonra aramak zorunda kalıyordun.

WhatsApp yeni özelliği sayesinden işleri biraz daha kolaylaştırıyor. Biriyle WhatsApp’ta görüşme yaparken çağrı aldığında ekranında iki seçenek göreceksin.

whatsapp-yeni-özellik-çağrı-bekletme

  • Bitir ve Kabul Et: O anda yaptığın mevcut görüşmeyi sonlandırıp yeni gelen aramayı kabul edersin.
  • Reddet: Yeni gelen aramayı reddeder ve o anda yaptığın mevcut görüşmeye devam edersin.

Bu sayede seni kim aramış anında öğrenebilir ister yeni aramaya bakabilir ister mevcut görüşmene devam edebilirsin.

Normal hattın ile yaptığın görüşmedeki arama bekletme özelliği WhatsApp’a tam olarak gelmiş sayılmaz. Çünkü telefondaki çağrı bekletmede, eski aramayı bekletip yeni gelen arama ile görüşüp tekrar eski (ilk) görüşmene dönebiliyorsun. Yani mevcut çağrıyı sonlandırıp yeni çağrıya devam etme zorunluğu yok.

WhatsApp’ta şimdilik böyle bir çağrı bekletme söz konusu değil. Görüşme yaparken yeni çağrı geldiğine dair ekranında bilgi göreceksin. Kabul edebilir veya reddedebilirsin. Kabul etmen durumunda ilk görüşmen mecburen sonlanmış olacak.

WhatsApp çağrı bekletme özelliği çok işine yarayacak. Ayrıca buradaki WhatsApp ipuçlarını da çok kullanacaksın. Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü sohbet edebilir, arkadaşlarınla videolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF kullanabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…