Google AMP Stories: AndroidListe’de Hikayeler Başlıyor!

amp-stories-androidliste-hikayeler

Sosyal medyada hikayelere bakmayı seviyor musun? O zaman sana süper bir haberimiz var. Google AMP Stories yani AMP Hikayeler artık AndroidListe’de. Alanında Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip AMP hikayelere yakından bakmak ve senin nelerin beklediğin görmek için hemen okumaya başla!

AndroidListe’den Yepyeni Bir Özellik: Android Hikayeler

AndroidListe, Türkiye’de alanında bir ilke imza atıyor ve Google AMP Stories başlıyor.

CNN gibi büyük yayıncı kuruluşların tercih ettiği; Snapchat, Facebook, Instagram gibi sosyal ağlardan alışık olduğun Hikayeler artık AndroidListe’de.

AMP Hikayeler ile oyun ve uygulamaları yepyeni bir formatta keşfedecek, indirebilecek ve paylaşabileceksin. AndroidListe’nin sunmuş olduğu bu yeni formata daha yakından bakalım.

AMP Hikayeleri Nedir, Nasıl Çalışır?

amp-stories-androidliste-hikayeler

Google AMP Stories, AMP Stories veya AMP Hikayeleri gibi farklı isimlerle anılan bu özellik yeni bir format sunuyor. Bir ürünün en iyi özelliklerinin görsel, işitsel veya hareketli ögelerle zenginleştirilmiş bir şekilde sunulmasını sağlıyor. Tam ekran izleyebilmek de ayrı bir güzellik katıyor.

Biraz PowerPoint sunumlarını çağrıştırıyor ancak görsellik ve paylaşabilme özelliği öne çıkmış durumda. Sosyal ağlardan alışık olduğun gibi kısa süreli içerik sunuyor. Bu içerikte, metinler, görseller, videolar ve sesler yoğun bir şekilde kullanılıyor.

AndroidListe Hikayeleri

Bu yeni formatta AndroidListe’de Android Hikayeleri izleyeceksin. Bu hikayelerde kategorilere ve konulara göre özenle seçilmiş en iyi Android oyunları ve uygulamaları bulacaksın.

Ayın en iyi oyunları, en iyi spor oyunları gibi pek çok sürpriz seni bekliyor olacak.  Doğrudan indirebilir veya arkadaşlarında bu hikayeleri paylaşabilirsin.

amp-stories-androidliste-hikayeler

En Son Hikayeler bölümünde en son yayınlan hikayeleri bulacaksın. En iyi ünlü olma oyunları en son hikayeler arasında.

amp-stories-androidliste-hikayeler

En İyi Hikayeler bölümünde en çok izlenen ve beğenilen hikayeleri bulacaksın. Örneğin Android için en iyi hokey oyunları oldukça ilgi görmüş durumda.

amp-stories-androidliste-hikayeler

Trend Hikayeler bölümünde gündemdeki hikayeleri bulacaksın. Android’de Stars Wars Evreni oldukça popüler.

amp-stories-androidliste-hikayeler

Hikayeleri izlerken beğendiğin uygulamaları Ücretsiz İndir düğmesine dokunarak indirebilirsin.

Sağ üst köşedeki paylaş simgesine dokunarak sosyal ağlarda (telefonda mesajlaşma uygulamalarında) hikayeyi paylaşabilir veya Bağlantısını Al seçeneğini kullanarak linkini alabilirsin.

Sağ üst köşedeki ses düğmesine basarak sesi açıp kapatabilirsin.

Hikayeler arasında geçiş yapmak için tıklaman veya dokunman yeterli olacak. Sol tarafa dokunarak geri gidebilir, sağ tarafa dokunarak bir sonraki hikayeye geçebilirsin.

Hikayeleri bitirdiğinde son sayfada paylaşma seçeneklerini ve en son hikayeler olmak üzere diğer hikayeleri görebilirsin.

AndroidListe Hikayeleri‘nin keyfini çıkar. Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …