WhatsApp İpuçları: WhatsApp Not Defteri Olarak Nasıl Kullanılır?

whatsapp-not-defteri

WhatsApp’ı sadece mesajlaşmak, sohbet etmek için mi kullanıyorsun? WhatsApp not defteri gibi kullanılabilir. Bu sayede unutmamam gereken alışveriş listeleri hazırlayabilir, kalem ve kağıtsız kaldığında önemli notlar alabilir, hatırlatıcılar düzenleyebilirsin. Tüm bunları ve daha fazlasını nasıl yapacağını öğrenmek için hemen oku!

WhatsApp Not Defterin Olsun Hiçbir Şeyi Unutma!

Her ne kadar WhatsApp bir iletişim uygulaması olsa da farklı pek çok özelliğe de sahip. Bu özellikleri keşfedebileceğin WhatsApp ipuçları paylaşmaya devam ediyoruz.

WhatsApp not defteri olarak da kullanılabiliyor. Bu işleve sahip bir sürü not defteri uygulaması var ancak günlük temel ihtiyaçlarını gidermek, basit notlar almak için ek bir uygulamaya ihtiyacın kalmayacak.

WhatsApp’ı Not Defterine Dönüştür

Mesajları birer not haline dönüştürüp gün içerisinde önemli işlerini veya unutmamam gereken bilgileri kolayca hatırlayabilirsin. Bunu nasıl yapacağına adım adım bakalım.

1- Uygulamayı aç.

2- Bir WhatsApp grubu oluştur. Bunun için önce sağdaki üç noktaya ardından açılan menüden Yeni Grup seçeneğine dokun.

whatsapp-not-defteri

3- Bu gruba en az bir kişi ekle.

whatsapp-not-defteri

4- Gruba Not Defteri gibi bir isim ver. Yeşil tik işaretine basarak grup ismini onayla.

whatsapp-not-defteri

5- Grup oluşturuldu. Artık gruba eklediğin kişiyi gruptan çıkarabilirsin. Bunu yapmak için Grup Bilgisi sayfasına git ve çıkarmak istediğin katılımcının üzerine tıkla. Açılan menüden … Kişisini Çıkar seçeneğine dokun. TAMAM diyerek onayla.

whatsapp-not-defteri

6- Not Defterini sohbet ekranının en üstüne sabitleyeceğiz. Bunun için not defteri grubunun üzerine basılı tut. Açılan menüden raptiye simgesine tıkla. Böylelikle not defterini sabitlemiş olduk.

whatsapp-not-defteri

Bu adımları yeniden adım adım gözden geçirmek için bu hikayeyi izle.

WhatsApp Not Defteri Ne İşe Yarar?

Bu grup sayfasındaki tüm mesajları birer not gibi kullanacaksın. Unutmak istemediğin bir şeyi gruba yazıp yolla.

whatsapp-not-defteri

Bu mesajlara fotoğraf, video ve belge gibi birçok şey ekleyebilirsin.

Dilersen bir hatırlatma oluşturabilirsin. Bunu yapmak için:

whatsapp-not-defteri

Not Defteri grup sohbetine basılı tut, yukarıda açılan menüden veya üç noktaya tıklayarak Okunmadı Olarak İşaretle seçeneğini onayla.

WhatsApp’a tekrar giriş yaptığında okunmayan mesajın olduğuna dair hatırlatma göreceksin.

Önemli gördüğün, daha sonra bakmak istediğin linkleri burada paylaşabilirsin. Üstelik bilgisayarından WhatsApp Web ile de bu linklere bakabilirsin.

WhatsApp not defteri ile birçok şey yapılabilir. WhatsApp’ta anket dahi yapabileceğini biliyor muydun? Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü sohbet edebilir, arkadaşlarınla videolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF kullanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…