2019 Kasım Ayının En İyi Android Uygulamaları: EBA, Lark Browser

en-iyi-android-uygulamaları

Bu ayın en çok indirilen Android uygulamalarını merak ediyor musun? 2019 Kasım ayının en iyi Android uygulamaları için beşli bir liste hazırladık. Buradaki en iyi mobil uygulamalar ile Android cihazlarını donat. En güzel uygulamaları keşfetmek ve indirmek için hemen oku!

2019 Kasım Ayının En İyi Android Uygulamaları

Kasım ayının en iyi Android uygulamaları listemizde birbirinden ilginç uygulamalar var. Bu uygulamalar mobil hayatını renklendir ve kolaylaştır.

Bu ücretsiz uygulamalar arasından çok faydalı uygulamalar bulacak, indirmeden duramayacaksın.

Kasım Ayının En İyi 5 Android Uygulaması

Şimdi listemize kısa kısa değinelim, detaylar daha sonra.

1-EBA: Yenilenen yüzüyle modern çağın en iyi eğitim uygulamalarından biriyle listemize başlıyoruz.

2- Lark Browser: İnternet’te gezinmeni kolaylaştıracak muhteşem Android web tarayıcı.

3- Yeni Komik Etiket Emoji: Sohbetlerine neşe katmak için bu WhatsApp çıkartma uygulamasını mutlaka kullanmalısın.

4- Kadınlar İçin Kilo Verme Uygulaması: Kadınlara özel bu fitness uygulaması ile artık kilo vereceksin.

5- Countdown: İlginç bir eğlence uygulaması arayanlara işte fırsat.

Kasım ayının en iyi Android uygulamaları ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Ekim ayının en iyi Android uygulamalarını hala indirmedin mi? Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. EBA

    EBA

    T.C. Milli Eğitim Bakanlığının sunduğu EBA, Eğitim Bilişim Ağı‘nın mobil eğitim uygulaması. Sınıflara ve konulara göre ayrılmış yüzlerce dersi ve e-içeriği takip edebilirsin. Pek çok faydalı bilginin yanı sıra beğendiğin eğitici içerikleri arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

  2. Lark Browser

    Lark Browser

    Lark Browser, Android telefonlarından güvenli ve hızlı bir şekilde İnternet’te gezinmeni sağlayan bir web tarayıcı. Gizli Pencere sayesinde gizliliğini koruyabilir, sosyal ağlardaki video ve resimleri indirebilirsin. Gece modu ile gözlerini de koru!

  3. New Funny Stickers Emojis 3D WAstickerapps

    New Funny Stickers Emojis 3D WAstickerapps

    WhatsApp’ta hep aynı çıkartma ve emojileri paylaşmaktan sıkılmadın mı? Yeni Komik Etiket Emoji uygulaması ile 3D çıkartmalar paylaş. Birbirinden komik memoji ve bigmojiler seni bekliyor. Tüm duygularını yansıtacak en geniş koleksiyonlardan birine sahip.

  4. Kadınlar için Kilo Verme Uygulaması: Evde Egzersiz

    Kadınlar için Kilo Verme Uygulaması: Evde Egzersiz

    Kadınlar İçin Kilo Verme Uygulaması, evde kilo vermek ve yağ yakmak için 2 ile 7 dakikalık egzersizler sunan bir fitness uygulaması. 4 farklı zorluk seviyesine sahip. Yakılan kalorileri görebilir, göbek, basen, kalça gibi bölgelere odaklanabilirsin.

  5. Countdown App - Death? There’s an app for that.

    Countdown App – Death? There’s an app for that.

    Countdown uygulaması aynı isimli korku filminden esinlenilerek tasarlanmış bir eğlence uygulaması. Filmdeki karakterler, bu uygulamayla ölümlerine ne kadar süre kaldığını öğreniyorlar. Sen de bu uygulamayı yükleyerek geri sayımı başlat ve gerilimi hisset!

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…