Uluslararası Müzik Günü: 2019’un En İyi Andorid Müzik Uygulamaları

en-iyi-andorid-müzik-uygulamaları

1 Ekim Uluslararası Müzik Günü. Müzik insanlığın ortak tutkusu. Sen de bir müzik tutkunuysan 2019’un en iyi Android müzik uygulamaları ile tanışmak ister misin? Bu anlamlı günde, bu yılın en iyi 5 Android müzik uygulamasına göz atmak için hemen oku!

2019’un En İyi Android Müzik Uygulamaları

1 Ekim her yıl Uluslararası Müzik Günü olarak kutlanıyor. İlk olarak 1975 yılında Uluslararası Müzik Konseyi başkanı Yehudi Menuhin tarafından kutlanmaya başlandı. Dünyanın çeşitli şehirlerinde festivallerle kutlanan bugünün amacı yeni yeteneklerin ortaya çıkmasını sağlamak ve müziğin günlük hayattaki önemini vurgulamak.

Bu anlamlı günde Android kullanıcılarının daha iyi bir müzik deneyimi yaşamaları için en iyi müzik uygulamalarını seçtik.

2019’un En İyi Android Müzik Uygulamaları İlk 5

Android için tasarlanan pek çok müzik uygulaması var. Senin de çok seveceğin 5’li bir liste hazırladık.

Listeye kısaca değinelim. Video izlediğin YouTube artık tam teşekküllü bir müzik çalar. En iyi şarkıların adresi Spotify olmadan olmazdı. İstediğin şarkıyı melodisinden anında bulabilen Shazam vazgeçilmezlerden. Türkiye’nin en sevilen müzik uygulaması Fizy burada. Ücretsiz müzik dinlemek isteyenlerin tercihi MYT Müzik listemizde.

En iyi Android müzik uygulamaları aşağıda seni bekliyor. Aradığın şarkıyı, en iyi müzik tanıma uygulamaları ile kolayca bul. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. YouTube Music

    YouTube Music

    YouTube Music ile ister zevkine ve ruh haline uygun bir müzik listesini seçip dinleyebilir veya kendi çalma listelerini oluşturabilirsin. Milyonlarca şarkı arasından arama yapıp belli bir ücret karşılığında İnternetsiz ve reklamsız müzik dinleyebilirsin.

  2. Spotify - Müzik ve Podcast'ler

    Spotify – Müzik ve Podcast’ler

    Spotify ile hem cihazındaki hem de İnternet’teki müzikleri dinleyebilirsin. Az bir ücret karşılığında Premium abonelik ile reklamsız, İnternetsiz müzik dinleme ve indirme fırsatı suna uygulama iyi ses bir kalitesine sahip.

  3. Shazam - Müziği Keşfet

    Shazam – Müziği Keşfet

    Gelişmiş müzik tanıma özelliğiyle Shazam, sesleri anında çözüyor. Şarkı ve sanatçı isminin yanı sıra şarkı sözlerini de buluyor. Spotify ile listelerini eşleştirebilir, sevdiğin sanatçıları takip edebilir, yeni müzikler keşfedebilirsin.

  4. fizy – Music & Video

    fizy – Music & Video

    Türkiye’nin dijital müzik platformu Fizy, hem Türkçe hem de yabancı müzikleri sunuyor. 35 milyondan fazla şarkı, en son çıkan albümleri ve şarkı sözlerini bulabilirsin. Radyo ve çevrimdışı müzik dinleme imkanın da var.

  5. MYT Müzik

    MYT Müzik

    Dilediğin şarkıyı veya müzik klibini arayıp bulabileceğin MYT Müzik ile kendi şarkı listelerini oluşturabilir ve çevrimdışı dinleyebilirsin. Şarkı indirmene de imkan sağlayan uygulama, tamamen ücretsiz.

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…

Tiktok AI Song özelliği Android’de nasıl kullanılır?
Tiktok AI Song özelliği Android’de nasıl kullanılır?

Kendi şarkılarını oluşturarak sosyal medyada farkını konuşturmak ister misin? TikTok AI Song özelliğiyle kendi şarkılarını besteleyip söyletebilir ve videolarında kullanabilirsin. Test aşamasındaki bu özellik neler getiriyor ve nasıl kullanılır keşfetmek için okumaya devam et…

WhatsApp kaybolan sesli mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp kaybolan sesli mesaj nasıl gönderilir?

Arkadaşlarınla daha gizli sohbet etmek ister misin? Üstelik klavye kullanma derdi olmadan. Cevabın evetse WhatsApp kaybolan sesli mesaj özelliğini mutlaka denemelisin. Daha fazla gizlilik vadeden bu yeni özelliği nasıl kullanacağını öğrenmek ve detaylar için okumaya devam et!…

Instagram notlara müzik ekleme nasıl yapılır?
Instagram notlara müzik ekleme nasıl yapılır?

Önemli olayları veya ruh halini sohbet ekranından arkadaşlarınla paylaşmana imkan veren notlarını artık daha dikkat çekici hale getirebilirsin. Instagram notlara müzik ekleme mümkün. Popüler müzikleri veya şarkıları notlarına nasıl ekleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…