Bilgisayardan Instagram’a Fotoğraf Yükleme Programsız ve Programlı Nasıl Yapılır?

bilgisayardan-instagrama-fotoğraf-yükleme

Bilgisayarındaki fotoğrafları sosyal ağında paylaşmak mı istiyorsun? Bilgisayardan Instagram’a fotoğraf yükleme programsız çok basit. Olmaz denileni yapman için 3 yöntemden bahsedeceğiz. Instagram’a PC’den resim yükleme nasıl yapılır, ihtiyaç duyacağın program veya uygulama var mı hepsi bu yazıda. Hemen okumaya başla!

Bilgisayardan Instagram’a Fotoğraf Yükleme İster Programsız İster Programlı Burada!

Instagram, mobil cihazlarda özellikle telefonlarda kullanılması için geliştirilmiş bir uygulama. Ancak Instagram’ı bilgisayarda kullanmak, elbette mümkün.

Web tarayıcını, Instagram resmi uygulamasını veya emülatör kullanarak dilediğin resmi Instagram’da paylaşabilirsin. Bu yöntemlere daha yakından bakalım.

Bilgisayardan Instagram’a Fotoğraf Yükleme Yolları

Bilgisayardan Instagram’a fotoğraf yükleme programsız ve program kullanarak 3 yöntemle yapılabiliyor. Bu yöntemlerden birini kullanarak fotoğraflarını doyasıya paylaş.

 1. Yöntem: Programsız, Sadece Web Tarayıcını Kullan

bilgisayardan-instagrama-fotoğraf-yükleme

Bu yöntemde ek bir programa ihtiyacın olmayacak. Tek yapman gereken web tarayıcından Instagram’a bağlamak.

1- Chrome gibi bir web tarayıcıdan Instagram’ın web sitesini aç.

2- F12 tuşuna bas ve geliştirici modunu aç.

3- Sağ üst köşede okun yanında yer alan telefon simgesine “Toggle device toolbar” sekmesine tıkla.

4- Hesap bilgilerinle giriş yaparak kolayca masaüstünden Instagram’a fotoğraf yükleyebilirsin. Cep telefonundaki kullanım rahatlığına tarayıcında sahip olacaksın.

2. Yöntem: Resmi Instagram Uygulamasını İndir

bilgisayardan-instagrama-fotoğraf-yükleme-programsız

Bu yöntemde Windows 10 işletim sistemli bir bilgisayarın varsa Microsoft Store’dan Instagram’ın resmi uygulamasını indirip kullanabilirsin.

Tek yapman gereken Başlat menüsündeki Programlar’dan Instagram’ı bulup sağa tıkladığında açılan menüden Yeni Gönderi’yi seç.

Dilersen doğrudan arama çubuğuna Instagram yazabilir ve açılan pencereden Yeni Gönderi’yi seçebilirsin.

3. Yöntem: BlueStacks Gibi Bir Android Emülatör Kullan

bilgisayardan-instagrama-fotoğraf-yükleme

Bu yöntemde Android’i PC’de çalıştırabilen bir emülatöre ihtiyacın olacak. Android, emülatörün sanallaştırma özelliği sayesinde telefonunda olduğu gibi çalışacak.

Android emülatörler arasında BlueStacks iyi bir alternatif. Bilgisayarına indirip kurabilirsin. Emülatörün kurulum sonrası Google Play’dan Instagram uygulamasını indir.

Geri kalan her şey telefonundaki gibi. Bu kez bilgisayarındaki fotoğraflara erişebilecek ve paylaşabileceksin.

Bilgisayardan Instagram’a fotoğraf yükleme sandığın kadar zor değilmiş. Telegram’ı bilgisayarında kullanabileceğini biliyor musun? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, takipçilerin ile resim ve video paylaşman için özel olarak tasarlanmış bir sosyal ağ. Arkadaşlarının fotoğraflarına bakabilir, yorum bırakabilirsin. Filtreler, özel çerçeveler ve efektler de cabası.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …