En İyi 5 K-Pop Uygulaması ile Coşkuyu Sen de Hisset!

kpop-uygulamaları

Yeni müzikler mi arıyorsun? K-Pop ile tanıştın mı? Belki de K-Pop hayranısın. En iyi K-Pop uygulamaları ile Kore’den dünyaya yayılan şarkılarla sen de coş! K-Pop gruplarından haberdar olmak ve yakından takip etmek için en iyi Android uygulamaları burada, hemen oku!

Olmazsa Olmaz En İyi K-Pop Uygulamaları: K-Pop Nedir?

K-Pop nedir diye merak edenlere kısaca Güney Kore’den doğan müzik akımı.

Güney Koreli solistler ve gruplar, İnternet sayesinde müziklerini tüm dünyaya duyurmuş ve özellikle gençler arasında genel kabul görmüşlerdir. Sadece bir müzik türü olmaktan çıkarak kendine has bir moda da oluşturmuştur.

Vazgeçemeyeceğin En İyi K-Pop Uygulamaları

Android’de müzik dinleme uygulamalarının yanı sıra K-Pop ile tanışmak veya yakından takip etmek için kullanabileceğin uygulamalar da var.

Bu uygulamalar arasında KPOP Amino ile modayı takip edebilir, Mubeat ile en sevilen video klipleri izleyebilir, Soompi ile bu müzikle ilgili haberleri okuyabilir, K-POP Korean Music Radio ile 50’ye yakın radyo istasyonunu dinleyebilir, Kpop Lyrics Offline ile sevdiğin şarkı sözlerini müzik indirebilirsin.

K-Pop uygulamalarından çok keyif alacaksın. Bu arada Android’de rap yapma uygulamaları ile kendi müziğini yapmak ister misin? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. KPOP Amino for K-Pop Buzz

    KPOP Amino for K-Pop Buzz

    KPOP Amino, K-Pop kültürünü çok yönlü olarak ele alıyor. İdolleri, müzikleri, en moda kıyafetleri, resimleri, en komik mem ve GIF’leri bulabilirsin. Pek çok blogu takip edip paylaşabilirsin. Bu müziğin hayranlarının yaptığı çalışmalara da bakabilirsin.

  2. mubeat for KPOP lovers

    mubeat for KPOP lovers

    Mubeat, reklamsız K-pop videoları sunan bir uygulama. Ücretsiz olarak en sevdiğin grupları takip edebilir, sanatçıların kanal ve topluluklarına abone olabilirsin. Klipler için alt yazı desteği sunuyor. Bu türe ne kadar hakimsin bilgilerini de sınayabilirsin.

  3. Soompi K-Pop/K-Drama News Beta

    Soompi K-Pop/K-Drama News Beta

    K-Pop ve K-Drama hakkında güncel haberlerini takip etmeni sağlayan Soompi, mini testler ve makaleler de yayınlıyor. BTS gibi favori grubunla ilgili kıyafetlerinden son dakika haberlerine, konserlerine kadar gündem de ne varsa hepsi Soompi’de.

  4. K-POP Korean Music Radio

    K-POP Korean Music Radio

    Tek tek parçaları seçmek yerine bir yayın akışını dinlemeyi seviyorsan K-POP Korean Music Radio senin için ideal çözüm. 50’ye yakın radyo istasyonu ile kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsin. Ayrıca son gelişmelerden de haberdar olabilirsin.

  5. Kpop Lyrics offline

    Kpop Lyrics offline

    Kpop Lyrics Offline, şarkılardan ziyade şarkı sözlerini barındırıyor. Çevrimdışı olarak sevdiğin parçaların orijinal Korece sözlerine, Latince yazılışlarına veya İngilizce çevirilerine bakabilirsin. Aradığın şarkı yoksa talep edebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…