2019 Temmuz Ayının En İyi Android Uygulamaları: FaceApp, PickU

en-iyi-android-uygulamaları

2019 Temmuz ayının en iyi Android uygulamaları bu listede. Bu ayın en iyi mobil uygulamaları ile Android cihazlarını donatmak için listemizi incele ve uygulama indir. Temmuz ayı biterken Android dünyasına yeni giren birbirinden iddialı ve güzel uygulamalar burada, okumaya başla!

2019 Temmuz Ayının En İyi Android Uygulamaları

Temmuz ayının en iyi Android uygulamaları listemizde birbirinden popüler uygulamalar var. Bu ayın en çok konuşulan uygulamalarını inceledik.

Ücretsiz uygulamalar arasından çok faydalı uygulamalar seçtik. Şimdi listemize yakından bakalım.

2019 Temmuz Ayının En İyi Android Uygulamaları İlk 5

İlk 5 listemizde yaşlandığında nasıl görüneceğini merak edenler için fenomene dönüşen yaşlandırma uygulaması FaceApp ilk sırada.

Fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında öne çıkan PickU burada.

Sağlıklı yaşam uygulamaları kategorisinde yer alan Boy Uzatma Egzersizleri ile çok sık karşılaşılan bir soruna çözüm arıyor.

Ses Artırıcı müzik severlerin ihtiyacını karşılayacak bir ses uygulaması.

Bulunduğun ortamları ısıtacak yaşam tarzı uygulamaları içerisindeki Pub Story ile çok eğleneceksin.

2019 Temmuz ayının en iyi Android uygulamaları aşağıda. Geçen ayının en iyi Android uygulamalarına baktın mı? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. FaceApp

    FaceApp

    Fenomen uygulama FaceApp bir yaşlandırma uygulaması olarak öne çıktı ancak bundan daha fazlasını yapabiliyor. Özçekimlerinde farklı filtreler uygulayarak saç şeklini ve rengini, cinsiyeti, göz rengini ve yaşı değiştirebilir, dövme ekleyebilirsin.

  2. Boy Uzatma Egzersizi - Boy Uzatma, Daha Uzun Olma

    Boy Uzatma Egzersizi – Boy Uzatma, Daha Uzun Olma

    Boy Uzatma Egzersizleri, boyunu uzatacak egzersizler sunan bir spor ve sağlıklı yaşam uygulaması. 8 hafta boyunca uygulayabileceğin beslenme ve egzersiz planları ile geliyor. Boy uzatma konusunda ipuçları, öneriler veriyor. Uykunu düzenliyor.

  3. PickU - Cutout & Photo Editor

    PickU – Cutout & Photo Editor

    Fotoğraf düzenleme uygulaması olarak birçok araç sunuyor. PickU, resimde istediğin yeri kesip yeni bir fotoğraf ve kolaj oluşturmana izin veriyor. Fotoğraflarını elle veya otomatik olarak düzenleyebilir, daha çarpıcı sonuçlar elde edebilirsin.

  4. ses yükseltici, hoparlör artırma

    ses yükseltici, hoparlör artırma

    Ses Artırıcı, çokça şikayet edilen Android cihazların ses kısıklığına çözüm sunan bir ses uygulaması. Cihazın varsayılan ses değerlerini teknolojisi sayesinden en yüksek seviyeye çıkarıyor. Sadece şarkı dinlerken değil, cihazın tüm seslerini yükseltiyor.

  5. Pub Story

    Pub Story

    Buzları eritmek, ortama neşe katmak ve sosyalleşmek için bir dizi oyun paketi sunan Pub Story, eğlenceli bir uygulama. Arkadaşlarınla keyifli dakikalar geçirmeni, birbirinizi yakından tanımanızı sağlayacak oyunlarla geliyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…