Telegram’ın Yeni Özellikleri: Konuma Göre Sohbet, Telefon Numarası Olmadan Kişilere Ekleme ve Daha Fazlası

konuma-göre-sohbet-telegram

Farkında mısın, güvenilir mesajlaşma uygulaması Telegram yeni özelliklere kavuştu. Konuma göre sohbet, telefon numarası olmadan kişilere ekleme, bunlardan sadece birkaçı. Bugün Telegram’ın yeni özelliklerinden bahsedeceğiz. Kesintisiz iletişim ve keyifli sohbetler için Telegram indir! Uygulamayı keşfetmek için durma, hemen okumaya başla!

Konuma Göre Sohbet ve Daha Fazlası Artık Telegram’da!

Mesajlaşma uygulamaları arasında giderek popülerleşen Telegram, güncellemeler ile birlikte yeni özellikler duyurmaya devam ediyor.

Yaşadığı sorunlar nedeniyle WhatsApp alternatifleri aranır oldu. Bu, Telegram’ın elini daha da güçlendiriyor. Ayrıca konuma göre sohbet, telefon numarası olmadan kişilere ekleme gibi birçok yeni özelliğiyle en büyük rakibine üstünlük sağlıyor.

Telegram’ın bu yeni özelliklerine kısaca değinelim.

Telefon Numarası Olmadan Kişiler Listesine Ekleme

Bütün sohbet pencerelerinde Kişilere Ekle düğmesini göreceksin. Bu sayede bir kişinin telefon numarasını bilmesen dahi Telegram Kişiler listene ekleyebileceksin.

Bu kişiyi bir daha görmek istemiyorsan Engelle düğmesini kullanabilirsin.

Add People Nearby, Yakındaki Kişileri Ekle 

Yeni tanıştığın kişinin kartvizitini kaybettin veya fırsat bulup numarasını bir türlü kaydedemedin mi? Üzülme, Telegram bunu da hallediyor.

konuma-göre-sohbet-telegram

Menü simgesine dokun, Kişiler sekmesine tıkla. Add People Nearby’a dokun. Yanı başında bulunan kişiler ile iletişim bilgilerini paylaş, kolayca rehberine ekle. Yakındaki kişileri zahmetsizce ekle.

Özellikle birden fazla kişiyi kaydetmen gerektiğinde bu özellik çok işine yarayacak.

Konuma Göre Sohbet

Bir diğer özellik ise konuma göre sohbet. Yakındaki kişiler –People Nearby- sayfası konuma göre sohbet edebileceğin civarındaki sohbet gruplarını ve kişileri sana gösterecek.

konuma-göre-sohbet-telegram

Bu sayfadaki kişi veya gruplara katılabilir, konuma göre bir sohbet grubu da kurabilirsin. Konuma göre sohbet grubu kurmak için Create a Local Group sekmesini tıklayarak kendi yerel sohbet grubunu kurabilirsin.

Örneğin grubunu, apartmanın, siten, sokağın, mahallen şeklinde genişletebilir, çevrendeki insanlarla iletişimini arttırabilir, yeni insanlarla tanışabilir, ortak sorunlarını konuşabilirsin.

Grup Sohbetlerini Devretme

Bir sohbet grubunun yöneticisi olmaktan sıkılabilirsin. Grubun yöneticiliğini bir başka arkadaşına devredebilirsin.

Grubun veya kanalın tüm yönetim hakları sendeyse Transfer Ownership (Yöneticiliği Devret) seçeneğini kullanarak bir başka arkadaşına grubun yöneticiliğini devredebilirsin.

Konuma göre sohbet ve daha fazlası Telegram‘da. 2019’un en iyi Telegram ipuçlarını ve püf noktalarını biliyor musun? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliği ve kullanıcı verilerini koruyan bir mesajlaşma uygulaması. 200.000 kişilik grup oluşturabilir, 1.5 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilirsin. Vazgeçemeyeceğin uygulamalardan biri olacak.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …