2019’un En İyi 5 Müzik Tanıma Uygulaması: Android’de Çalan Şarkıyı Bulma

müzik-tanıma-uygulaması

Kafede dinlediğin müziğe bayıldın mı, ismini öğrenemedin mi? Üzülme, Android çalan şarkıyı bulmanı sağlayacak. En iyi 5 müzik tanıma uygulaması ile sesten şarkı bul. Çalan şarkının adını bulma, artık çok kolay. Android’ini şarkı bulucu olarak kullanmak için hemen okumaya başla!

2019’un En İyi 5 Müzik Tanıma Uygulaması ile Android’de Sesten Şarkı Bulma

Oturduğun bir mekanda ya da radyoda dinlediğin parçayı telefonuna indirmek veya şarkı listene eklemek istedin. Ancak şarkının ismini bir türlü öğrenemediysen en pratik çözüm: Android’ine bir müzik tanıma uygulaması indirmek.

Sesten şarkı bulma, senin için çocuk oyuncağı olacak. Adı bilinmeyen şarkıyı bulma konusunda çok işine yarayacak uygulamaları listeledik.

2019’un En İyi 5 Müzik Tanıma Uygulaması

Müzik tanıma uygulaması kullanarak birkaç tıklama ile çalan şarkıyı bulmak mümkün.

Listemizde popüler müzik uygulaması Shazam, video klip oynatabilen SoundHound, şarkı sözleri bulabileceğin Musicmatch, müziğine görsellik katan BeatFind, sanan asistanın Google Asistan uygulamalarını bulacaksın.

2019’un en iyi 5 müzik tanıma uygulaması listemizi aşağıda bulabilirsin. Ayrıca en iyi 3 müzik dinleme uygulaması ile keyfine keyif kat. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Shazam - Müziği Keşfet

    Shazam – Müziği Keşfet

    Gelişmiş müzik tanıma özelliğiyle Shazam, sesleri saniyeler içinde kaydeder, şarkı ve sanatçı ismini, şarkı sözlerini doğru şekilde bildirir. Spotify ile listelerini eşleştirebilir, sevdiğin sanatçıları takip edebilir, yeni müzikler keşfedebilirsin.

  2. SoundHound - Müzik Kaşifi ve Oynatıcısı

    SoundHound – Müzik Kaşifi ve Oynatıcısı

    Sadece müzikleri değil, müzik videolarını da oynatan SoundHound ile anında çalan şarkıyı bulabilirsin. OK Hound diyerek sesli asistanı başlatabilir, çalan şarkının adını, sözlerini ve yorumcusunu hızlıca öğrenebilirsin.

  3. Musixmatch - Lyrics for your music

    Musixmatch – Lyrics for your music

    Musixmatch ile farklı platformlarda müzik dinlerken eşzamanlı olarak şarkı sözlerine erişebilirsin. Kelime, cümle, şarkı ismi ile şarkı sözlerini arayabilir, tek dokunuşla çevrende çalan şarkıyı bulabilirsin. Şarkı çevirileri de var.

  4. Beatfind - Music Recognition

    Beatfind – Music Recognition

    BeatFind, sesten şarkı bulmanın yanı sıra çalan şarkının ritimlerine göre yanıp sönen ışıklarla bir görsel şölen hazırlıyor. Cihazının flaşını da kullanibiliyor. Spotify, Deezer ve YouTube ile uyumlu çalışıyor. Adını bilmediğin şarkı kalmasın.

  5. Google Assistant

    Google Assistant

    Mobil cihazının kullanımını kolaylaştıran Google Asistan, ses tanıma teknolojisi sayesinde çalan şarkının adını bulma konusunda da iddialı. OK Google diyerek asistanı çalıştır ve müziği dinlet. Sana şarkıyı ve şarkının sözlerini bulsun.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…