WhatsApp Analiz için 3 Mükemmel Araçla Sohbet Geçmişini İncele!

whatsapp-analiz

Çok sık kullandığın WhatsApp‘ta ne kadar zaman harcadığını hiç merak ettin mi? Bugün WhatsApp analiz için 3 mükemmel araçtan bahsedeceğiz. Bu araçlar ile sohbet geçmişini inceleyebilir, WhatsApp’ta ne kadar süre geçirdiğini öğrenebilirsin. Kimlerin çevrimiçi olduğunu da görebilirsin, hemen okumaya başla!

WhatsApp Analiz: Sohbet Geçmişini İnceleyen 3 Mükemmel Araç

Dijital dünyanın sunmuş olduğu iletişim kolaylığı elbette tartışılmaz ancak zaman da iletişim kadar değerli. WhatsApp‘ta sohbet ederken ne kadar zaman harcadığını biliyor musun?

Ortalama bir kullanıcının günde 23 kez WhatsApp‘ı kontrol ettiği, 30 dakikadan fazla zaman geçirdiği belirtiliyor. Peki ya sen?

WhatsApp Analiz: 3 Muhteşem Araç

WhatsApp‘ta geçirdiğin süreyi analiz etmene yarayacak üçüncü taraf uygulamalar var. Bu uygulamalar sayesinde sohbet geçmişini analiz edip zamanını daha verimli kullanabilirsin.

Bu tür uygulamaları kullanırken güvenlik zafiyeti oluşmamasına, kişisel verilerinin güvenliğine dikkat et. Nihayetinde herkes WhatsApp uzmanı değil.

Bahsedeceğimiz uygulamalardan WhatsCloud, kıdemli bir Türk XDA kullanıcısı tarafından geliştirilmiş. Uygulama telefonunun depolama alanına erişim izni istemiyor sadece sohbetlerine erişip detaylı analizler sunuyor. Uygulamayı kullanmak için öncelikle sitemizden uygulamayı indir ve cihazına kur.

1- WhatsApp‘ı aç istediğin sohbete gir.

2- Sağ üst köşede yer alan üç noktaya dokun.

whatsapp-analiz

3- Önce Diğer’e ardından Sohbeti Dışa Aktar’a dokun.

whatsapp-analiz

4- Medyasız seçeneğini işaretle.

whatsapp-analiz

5- WhatsCloud ile paylaş.

whatsapp-analiz

WhatsCloud otomatik olarak sohbet geçmişini analiz edecek ve sana çeşitli istatistiki bilgiler verecek.

whatsapp-analiz

WhatsApp analiz için 3 eşsiz uygulamayı aşağıda seni bekliyor. Telefona dokunmadan WhatsApp mesaj atmak çok kolay! Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. WhatsCloud

    WhatsCloud

    WhatsCloud, gönderilen ve alınan mesaj sayısı, geçirilen süre, en çok kullanılan kelime gibi çeşitli analizler sunan üçüncü parti bir uygulama. Grafik ve şemalarla istatistikleri görsel hale getiriyor. Yoğun kullandığın zamanları görebilirsin.

  2. Analyzer for WhatsApp

    Analyzer for WhatsApp

    Analyzer for WhatsApp ile sohbetlerini detaylıca analiz edebilirsin. En çok kullandığın kelimeleri, yoğun olarak sohbet ettiğin zaman dilimini haftalık/günlük olarak görebilirsin. Analizleri renkli grafikler halinde inceleyebilirsin.

  3. GroupWize - Chats Analysis

    GroupWize – Chats Analysis

    Groupwize, bireysel ve WhatsApp grup sohbetlerini analiz edebiliyor. Grubun en eğlenceli kişisi kim gibi derin analizler yapabiliyor. Geçirilen süreyi, en aktif kullanıcıları, argo kelime kullanımını, kişi başı paylaşılan medya analizini ve daha fazlasını yapabiliyor.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…