2019 Haziran Ayının En İyi Android Oyunları: Fun Race 3D, Otobüs Simülatör

image 2 of 2019 haziran ayinin en iyi android oyunlari fun race 3d, otobus simulator

En güzel mobil oyunlar için yepyeni bir liste hazırladık. 2019 Mayıs ayının en iyi Android oyunları listemizi incele, en popüler oyunları indir ve oyna! Haziranda yaz mevsimini hissettiğimiz şu günlerde birbirinden iddialı oyunlar yayınlandı. Bu ayın yeni çıkan ve en beğenilen oyunlarından bir liste hazırladık. Hemen listemizi incele.

2019 Haziran Ayının En İyi Android Oyunları

Genciyle yaşlısıyla Android telefonu veya tableti olan herkes oyun oynuyor. Hele bazıları var ki tam bir oyun delisi.

Mobil oyun severler için bu ayda harika bir liste hazırladık.

Haziran Ayının En İyi Android Oyunları İlk 5

Farklı türlerden oyunları listemizde bulacaksın. Kısaca neler var göz atalım.

İlk sıramızda yarış oyunları sevenlere: Fun Race 3D. Farklı bir parkurda koşmaya hazırlan.

Simülasyon oyunları fanatikleri Otobüs Simülator: Ultimate ile bu ay otobüs sürmenin keyfini sürüyor.

Aksiyon oyunları tutkunları için 2 oyun  ön plana çıkıyor:  Aquapark.io ve Konuşan Tom Kahraman Koşusu

Bulmaca oyunları meraklıları için Train Taxi farklı bir heyecan sunuyor.

2019 Haziran ayının en iyi Android oyunlarını sıraladık. Dilersen mayıs ayının en iyi Android oyunları listemize de göz atabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan oyun indir veya Twitter sayfamızdan bizi takip et!

  1. Fun Race 3D

    Fun Race 3D

    Fun Race 3D ile yarış oyunları daha keyifli hale geliyor. Birbirinden farklı parkurlarda, engellere takılmadan birinci olmak için yarışacaksın. Hemen engelleri atlatacak hem de rakiplerini eleyeceksin. Yeni karakterlerin kilidini açabilirsin.

  2. Otobüs Simulator : Ultimate

    Otobüs Simulator : Ultimate

    Simülasyon oyunları arasına katılan Otobüs Simülatör’de farklı ülkelerde otobüs firmanı kurup büyüteceksin. Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde gerçekçi bir otobüs sürme deneyimi yaşayacak, dinlenme tesislerine ve terminallere uğrayacaksın.

  3. aquapark.io

    aquapark.io

    Aksiyon oyunu Aquapark.io tam bir yaz oyunu. Aquaparkta su kaydırağında yarışacak, havuza ilk ulaşan olmaya çalışacaksın. Kayarken rakiplerine çarpıp onları kayaktan atabilirsin. Dilersen zıplayarak yolu kısaltabilirsin.

  4. Train Taxi

    Train Taxi

    Bulmaca oyunları sevenlere Train Taxi farklı bir deneyim sunuyor. Yolcuları topladıkça tren uzuyor. Ne kadar çok yolcu toplarsan tren o kadar uzayacak ancak vagonlara çarpmamaya ve hareket edemez hale gelmemeye dikkat etmelisin.

  5. Talking Tom Hero Dash

    Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom Kahraman Koşusu tam bir aksiyon oyunu. Engellerle dolu mekanlarda koşacak rakunlar ile mücadele edeceksin. Konuşan Hank’i kurtarmak için büyük patronlara kafa tutacaksın. Kıyafetlerini özelleştirebilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …