WhatsApp Web ile WhatsApp’ın Takip Edildiğini Nasıl Anlarım?

whatsapp'ın-takip-edildiğini-nasıl-anlarım

Severek mesajlaşıyorsun ama WhatsApp takip ediliyor mu diye endişelenmeye mi başladın. WhatsApp’ın takip edildiğini nasıl anlarım diye merak edenlere WhatsApp Web ile yapılan gizli takipten ve bunu anlamın yolundan bahsedeceğiz. Kendini güvenceye almak için hemen okumaya başla!

WhatsApp’ın Takip Edildiğini Nasıl Anlarım, WhatsApp Web Casus Mu?

WhatsApp alternatifleri de olsa iletişim araçları içerisinde hatırı sayılır bir yere sahip. Üstelik mesajlaşma keyfini webe de taşıdı. Ancak bu yeni güvenlik sorunlarını da beraberinde getirdi. WhatsApp takip konusunda WhatsApp Web bir casusa dönüşebilir. Haliyle sen de WhatsApp’ın takip edildiğini nasıl anlarım diye sormak zorunda kalabilirsin.

Bir ofiste, kafede veya otelde herhangi bir bilgisayarda WhatsApp Web kullandıysan WhatsApp gizlice takip için bir meraklıya zemin hazırlamış olabilirsin. Birisi sen fark etmeden bilgisayardan seni WhatsApp Web ile takip ediyor olabilir. Böyle bir durum var mı yok mu, buna karşı neler yapabilirsin, anlatmaya başlayalım.

Bildirimlerine Dikkat Et

WhatsApp, WhatsApp Web’in kullanımıyla ilgili olarak bildirimler gönderiyor. WhatsApp Web’in aktif olduğunu ve hesabınla oturum açıldığına dair ekranında bildirim göreceksin.

whatsapp'ın-takip-edildiğini-nasıl-anlarım

Bu bildirimler önceden açılmış ve sonlandırılmamış oturumlar için gönderilmeyebilir. Bu bildirimler en fazla 1 saat görünüyor, farkında olmadan silebilir veya gözünden kaçmış olabilir. Bu yüzden meraklı davetsiz misafirlere karşı tedbirli olmalısın.

Açık WhatsApp Web Oturumlarını Kontrol Et

WhatsApp Web’de oturup açıp açmadığını, mevcut oturumlarını kontrol etmelisin. Bunun için:

1- WhatsApp’ı aç. Sağ üst köşedeki üç noktaya tıkla.

2- WhatsApp Web’e dokun.

whatsapp'ın-takip-edildiğini-nasıl-anlarım

Burada hesabın kullanılarak giriş yapılan tüm cihazları göreceksin. Hem bu cihazlara hem de son görülme saatine, web tarayıcıya ve işletim sistemine (bazen konum bilgisi de olabilir) dikkat et. Burada şüpheli bir durum var mı, kontrol et! Bunların sana ait veya bilgin dahilinde olduğundan emin ol!

whatsapp'ın-takip-edildiğini-nasıl-anlarım

Bu oturumlardan şüphe duydukların, emin olamadıkların varsa ya tek tek bu cihazlardan çıkabilir ya da Tüm Cihazlardan Çık seçeneğini kullanarak bütün WhatsApp Web oturumlarını kapatabilirsin. Dilediğin zaman yine giriş yapabilirsin.

WhatsApp Web ile WhatsApp’ın takip edildiğini nasıl anlarım, sorusuna cevap aradık. Ayrıca WhatsApp Web çalışmıyor ise düzeltebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Twitter sayfamızdan bizi takip et!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulamala WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü sohbet edebilir, arkadaşlarınla videolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF kullanabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?
TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?

İzlediğin ve hoşuna giden bir ürünü anında satın almak ister misin? TikTok Shop ile artık bu mümkün. Videosunu izlediğin bir ürünü başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan TikTok’tan satın alabilirsin. Platformun bu alışveriş özelliği hakkında bilgi almak için okumaya devam et! …

Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?

Paylaştığın videoyu kimlerin izlediğini merak mı ediyorsun? Popüler sosyal ağ Instagram video izleyenleri görme seçeneğine sahip mi? Alternatif yolu var mı? Uygulama videolarla ilgili ne tür istatistikler paylaşıyor hepsi bu rehberde. Detayları keşfetmek için okumaya devam et…