Instagram Hikayeye Gizlice Bakmanın 3 Süper Yolu

instagram-hikayeye-gizlice-bakma

Instagram hikayeye baktığını gizlemek mi istiyorsun? Bunu nasıl yapacağını biliyor musun? Instagram hikayeye gizlice bakma, en kolay yoldan nasıl yapılır burada, hemen oku!

Pek çok insanın severek kullandığını fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram, hikaye özelliğiyle kullanıcı sayını arttırmıştı. Hikaye paylaşımı da giderek yaygınlaşmakta. Ancak birinin hikayesine baktığını bilmesini istemeyebilirsin. Instagram hikayeye gizlice bakma nasıl yapılır, tüm ayrıntılarıyla burada!

Instagram Hikayeye Gizlice Bakma

Instagram’da bir hikayeye bakıldığı zaman hikayenin yayıncısı tarafından kimlerin baktığı bilgisi görüntülenebilir. Yine de bazı durumlarda baktığının bilmesini istemeyebilirsin.

Instagram hikayelerine gizlice bakma elbette mümkün. Burada bahsedeceğimiz yollarla Instagram hikayeye baktığını gizleme çok kolay. Nasıl yapılır, adım adım inceleyelim.

Instagram Hikayeye Gizlice Bakma Nasıl Yapılır?

Aşağıdaki yöntemleri kullanarak kendini gizleyebilirsin. Bu konuda ayarlardan, uygulamalardan ve web sitelerinden yardım alacağız.

1. Yöntem: Uçak Modu

instagram-hikayeye-gizlice-bakma

Bu yöntemde küçük bir Android hilesinden yararlanacağız. Uçak modu ile Instagram hikayelerine gizlice bakabilirsin. Peki, nasıl yapacaksın?

Uygulamayı aç. Hikayeler sekmesinde parmağınla sürükleyerek bakacağın hikayeyi profil resmine yaklaştır ama sakın açma. Biraz zaman geçir. Böylelikle hikayelerin yüklenmesini sağlıyoruz. Daha sonra durum çubuğunu açarak uçak modunu etkinleştir. Şimdi hikayeye bak. Karşı taraf hikayesine baktığından haberi olmayacak. Daha sonra uçak modunu kapat.

2. Yöntem: Bir Web Sitesi Aracılığıyla

instagram-hikayeye-gizlice-bakma

Bu yöntemde stroiesig sitesini kullanacağız. Ancak hikayesine bakacağın hesabın herkese açık bir hesap olması önemli aksi takdirde bu site işe yaramayacak. Nasıl yapacağına bakalım.

Bilgisayarının veya mobil cihazının Chrome gibi bir web tarayıcısını aç ve storiesig.com adresine git. Username yazan yere hikayesine bakacağın kişinin kullanıcı adını yaz. Bu kişiye ait hikayeleri hemen göreceksin, istersen cihazına da indirebilirsin.

3. Yöntem: Uygulama Kullanma

instagram-hikayeye-gizlice-bakma

3. yöntemde Story Saver uygulamasından yararlanacağız. Uygulamayı sayfamızdan indirebilirsin. Uygulamayı nasıl kullanacağına bakalım.

Uygulamayı kurduktan sonra aç. Instagram hesabına uygulama üzerinden giriş yap. Instagram hikayesine gizlice bakmak istediğin hesabı bul. Hikayelerine git. Instagram hikayesini Save yani kaydet seçeneğini onaylayarak telefonunun galerisine Instagram hikayeyi indir. Galerinden bu hikayeye bakabilirsin. Hesap sahibinin ise bundan haberi olmayacak.

Instagram hikayeye gizlice bakma çok da karmaşık değil. Instagram hesabını çalınmaya karşı koruma yöntemlerini biliyor musun? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Story Saver for Instagram

    Story Saver for Instagram

    Story Saver for Instagram adından da anlaşılacağı gibi Instagram hikaye indirmenin yanı sıra, resimleri ve videoları da indirebiliyor. Bunları tekrar paylaşmana izin veriyor. Facebook ve Twitter gibi diğer ağlarla da uyumlu.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?
TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?

İzlediğin ve hoşuna giden bir ürünü anında satın almak ister misin? TikTok Shop ile artık bu mümkün. Videosunu izlediğin bir ürünü başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan TikTok’tan satın alabilirsin. Platformun bu alışveriş özelliği hakkında bilgi almak için okumaya devam et! …

Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?

Paylaştığın videoyu kimlerin izlediğini merak mı ediyorsun? Popüler sosyal ağ Instagram video izleyenleri görme seçeneğine sahip mi? Alternatif yolu var mı? Uygulama videolarla ilgili ne tür istatistikler paylaşıyor hepsi bu rehberde. Detayları keşfetmek için okumaya devam et…