WhatsApp APK: Test Kullanıcısı Ol veya Android’ine Daha Eski Sürümleri İndir

whatsapp-test-kullanıcısı

WhatsApp test kullanıcısı olup en yeni özellikleri denemek ister misin? WhatsApp APK veya WhatsApp eski sürüm mü arıyorsun? Tüm bunların cevabı burada!

WhatsApp en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması. Kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Herkesten önce yeniliklerden haberdar olmak için WhatsApp test kullanıcısı ol, nasıl mı okumaya devam et!

WhatsApp Test Kullanıcısı Ol, Eski Sürümleri Bul, APK İndir

WhatsApp’ın bir kısım özellikleri herkese açık bir şekilde Play Store’dan yayınlanıyor. Pek çok yeni özellik ise deneme aşamasında ve duyurulması zaman alıyor. Ancak sabırla beklemek yerine sen de bir WhatsApp test kullanıcısı, başka bir ifadeyle WhatsApp beta kullanıcısı olabilirsin!

WhatsApp Test Kullanıcısı Ol, Gelişmelerden Haberdar Ol!

WhatsApp test kullanıcısı olmak için beta programına dahil olman gerekiyor. Program 2016’dan beri yürütülüyor. Amaç kullanıcı deneyimini gözlemlemek, hataları en aza indirerek en kararlı sürümü yayınlamak. Bu linki tıklayarak programa sen de katılabilirsin.

Herkese açık olmayan güncellemeleri alabilir, dilediğin anda programdan ayrılabilirsin. Yeni özellikleri denemenin bir başka yolu da APK indirmek. Nasıl olduğuna göz atalım.

WhatApp Eski Sürüm Bul, WhatsApp APK İndir ve Yükle

Güncel sürüm de dahil olmak üzere WhatsApp’ın eski sürümlerini bulup deneyebilirsin. Çünkü herkese açık olmayan özellikler WhatsApp APK şeklinde yayınlanıyor.

Aslında yayınlanan tüm dosyalar APK şeklinde. Çünkü APK, bir Android uygulamasının kurulum dosyalarını içerir. Play Store’dan indirdiğin için fark edemez ve herhangi bir sorun da yaşamazsın.

WhatsApp APK dosyalarını nerede bulabilirsin? Eski sürümlere nasıl erişebilirsin, okumaya devam et!

WhatsApp APK Nasıl Kurulur?

WhatsApp’ın son sürümüne ister buradan istersen tüm eski sürümleriyle birlikte bütün WhatsApp APK’lerini bu sayfamızdan indirebilirsin. APK’yi indirdin ama kurulumu nasıl yapacaksın?

Android varsayılan olarak sadece Play Store’dan uygulama indirir ve kurar. Bunu değiştirerek dilediğin APK’yi kurabilirsin. Bunun için Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklar’ı etkin hale getir. Bu sayede Play Store dışındaki kaynaklardan uygulama yükleyebilirsin.

Artık APK’yi tıklayıp yükleyebilirsin. İstenilen izinleri vermeyi de unutma.

WhatsApp test kullanıcısı ol, pek çok özelliğini deneme fırsatı yakala. Uyman gereken WhatsApp kurallarını biliyor musun? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü sohbet edebilir, arkadaşlarınla videolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade kullanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …