Dünya İspanyolca Günü, En İyi İspanyolca Öğrenme Uygulamaları: Busuu, Memrise

ispanyolca-öğrenme-uygulamaları

İspanyolca öğrenmek istiyorum diyorsan sana sürprizimiz var. Dünya İspanyolca Günü’ne özel en iyi İspanyolca öğrenme uygulamaları burada. İspanyolca öğrenmek için hemen tıkla!

Bugün 23 Nisan, iki özel gün. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ülkemizde şenliklerle kutlanırken dünyada ise İspanyolca Günü olarak kutlanıyor. Tüm çocuklarımızın ve ülkemizin bayramını kutluyoruz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için işte fırsat. İspanyolca öğrenme uygulamaları yazımızda, okumaya devam et.

En İyi İspanyolca Öğrenme Uygulamaları ile Yeni Bir Dil Öğren!

Birleşmiş Milletler, çok dilliliği, kültürel çeşitliği yaymak ve kutlamak adına 2010’da 23 Nisan’ı Dünya İspanyolca Günü olarak ilan etti. İspanyolca, Birleşmiş Milletler’in resmi olarak kullandığı altı dilden biri. Ayrıca İspanyolca dünyada en çok konuşulan ikinci dil.

İspanyolca öğrenmek için çözüm Android’den geliyor. Dil öğrenmeni veya geliştirmeni sağlayacak uygulamalardan beşli bir liste hazırladık

İspanyolca Öğrenme Uygulamaları Listemizde En İyi 5 Android Uygulama

İspanyolca öğrenmek istiyorum diyenlerin imdadına yetişecek en iyi 5 İspanyolca uygulamasını sıraladık.

Busuu, Drops, Mondly gibi uygulamaların İspanyolca öğrenmek için düzenlenmiş versiyonları bulunuyor. Memrise’da öğrenmek istediğin dili seçebilirsin. Quizlet, özellik İspanyolca kelime dağarcığını geliştirmen de sana yardımcı olacak.

İspanyolca öğrenme uygulamaları dili hızlı öğrenmeni sağlayacak. Çince öğrenmek ister misin? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Twitter sayfamızdan bizi takip et!

  1. Memrise ile Dil Öğren

    Memrise ile Dil Öğren

    İspanyolca öğrenmek için pek çok farklı yöntem sunan Memrise, bir casusluk oyunu ile dilini geliştirmeni sağlıyor. Kelime, dil bilgisi, telaffuz gibi konularda seni sınıyor. Kullanıcılar ile etkileşime geçebilir, çevrimdışı çalışabilirsin.

  2. Ücretsiz İspanyolca öğrenin

    Ücretsiz İspanyolca öğrenin

    Mondly’nin Ücretsiz İspanyolca Öğrenin ile, temel dil bilgisini ve konuşma becerilerini edinebilirsin. En çok kullanılan kelime ve ifadeleri öğrenebilirsin. Ses kayıtlarını dinleyebilir, diğer kullanıcılarla sohbet edebilirsin.

  3. Quizlet 'te yeni bir dil öğrenmek çok kolay

    Quizlet ‘te yeni bir dil öğrenmek çok kolay

    Quizlet İspanyolca öğrenmeni kolaylaştıracak. İster kendi bilgi kartlarını oluştur ister diğer öğrencilerin oluşturduğu kartları seç. Görseller ile kelimeleri öğrenebilir, dil bilgisi kurallarını çalışabilirsin. Ses kayıtları telaffuz için birebir.

  4. Drops: İspanyol (Kastilyan) dilini olarak öğren

    Drops: İspanyol (Kastilyan) dilini olarak öğren

    İspanyolca öğrenmek adına Drops, konuşmaya dayalı 5 dakikalık dersler içeriyor. Dil bilgisi odaklı olmasa da kuralların öğrenilmesini sağlıyor. Görseller yardımıyla 1000’den fazla kelimeyi öğretiyor. Oyun oynarken dili de öğreneceksin.

  5. İspanyolca'yı öğrenin - busuu

    İspanyolca’yı öğrenin – busuu

    İspanyolca öğrenmek için sanal dil öğrenme topluluğu sunan Busuu ile yazılı ve sözlü alıştırmalar yapacaksın. Ana dilini konuşanlarla etkileşime girerek 150‘in üzerinde konu ile 3000’den fazla kelime öğrenecek, hatalarını düzelteceksin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…